4/04/2012

Kuka ihmeen Audrey?

Viime aikoina tänne on eksynyt enemmänkin porukkaa - huippua, tervetuloa kaikille! :) Tuumin, että voisi olla ihan hyvä vaikka esitelläkin itsensä uusille (ja vanhoillekin) vierailijoille, varsinkin, kun en ole koskaan tällaista esittäytymispostausta tehnyt. Perustin blogin aikoinaan lähinnä itseäni varten, enkä tosissani ajatellut, että joku tätä joskus eksyisi lukemaan. :)


Joten! Esiinnyn blogimaailmassa nimellä Audrey, joka ei siis ole ristimänimeni. Nickin takana on sellainen yksinkertainen tarina, kuin että olen pikkutytöstä asti ihaillut Audrey Hepburnia, ei mitään sen mullistavampaa. :) Olen maalta kotoisin, mutta opiskelen parhaillaan neljättä vuotta eräässä suurehkossa suomalaisessa kaupungissa. Tarkoitus olisi, että minusta jonain päivänä tulisi museoalan ammattilainen. Tai jotain sinnepäin - ammattihaaveeni vaihtuvat yleensä parin vuoden välein, mutta tämä viimeisin on pitänyt pintansa jo aika kauan... Viime vuoden vietin Pariisissa opiskelijavaihdossa, ja silloin täällä blogissa oli vähän hiljaisempaa. :) Vuosi oli muuten yksi elämäni hienoimmista tähän asti, suosittelen ehdottomasti lähtemään ulkomaille opiskelijavaihtoon, jos tilaisuus tulee!


Blogin perustin aikoinaan pian sen jälkeen, kun olin palannut kiertämästä Intian Rajasthania ystäväni kanssa. En tiennyt aloittaessani ollenkaan, mitä tällä oikeastaan tekisin - halusin aloittaa jotain uutta, tehdä jotain, mitä en ollut ennen tehnyt. Nyt olen iloinen että aloin tänne silloin raapustella. Ensinnäkin siksi, että on mahtavaa omistaa jonkinlainen "päiväkirja" tyylini kehityksestä. Toisekseen siksi, että vaikka tekstit ovat haparoivia ja kuvat vähän-jotain-sinnepäin, tälle sivustolle on tallentunut jotain olennaista; pikkurippeitä siitä tytöstä, joka ulkomaanreissulta palattuaan alkoi tosissaan miettiä, mitä ihmettä elämällään voisikaan tehdä. :)


Tästä blogistakin on kehittynyt pikku hiljaa nimenomaan asupäiväkirja, vaikka varsinkin alussa tarkoitus oli keskittyä enemmänkin matkailuun. Nykyinen rahatilanteeni aiheuttaa sen, että matkojakaan ei tehdä kovin montaa kertaa vuodessa. :) No, ainakin osaan arvostaa niitä reissuja sitäkin enemmän!


Suhtaudun intohimolla lähes kaikkeen omaan alaani liittyvään, vaikkei museologia kovin suurta mediaseksikkyyttä oppiaineena nautikaan. Rakastan hyvää ruokaa, kauniita valokuvia, hyvää huumoria, teemabileitä ja erityisesti mekkoja. Laukkuni merkillä ei ole minulle väliä. Elän opiskelijabudjetilla, ja säästöni menevät enemmänkin matkusteluun kuin tekoripsiin ja hiustenpidennyksiin. :) Musiikki on myös suuri osa elämääni, kuuntelussa eniten ovat soul, jazz sekä elektropop.


Eli se minusta - nyt on teidän vuoro! Mikä on lempisuklaasi? Entä suomen kielen kaunein sana? Mikä on sinusta maailman paras biisi? Entäs unelma-ammattisi? Jos saisit valita yhden vaatekappaleen, mikä se olisi: mekko, farkut, nahkatakki, shortsit, buutsit jne.? Nyt saa kommentoida! :)

Kuvat ylhäältä alas: Agadir, Tallinna, Pariisi, New York, ja no, minä. ;)

Translation: Hello there! Since there seems to be quite many of you on the other side of the screen (welcome you all!), I figured I should maybe tell something about myself sometimes. :) Especially because I've never really written a who-the-hell-am-I post before.
So, my nick here is Audrey, because I've loved Audrey Hepburn since I saw Breakfast at Tiffany's for the first time (and that was when I was about 7 years old, I didn't get the film at all but God she was pretty!). I started to write this blog after a trip I made with my friend to Rajasthan (in India). I didn't know what to do with this and I think I still don't. ;) I like good food, beautiful photographs, theme parties, jazz and, of course, dresses. I'm a student, and when I grow up I want to be working in a museum.
Enough about me - who are you? :) What is your favourite song? Favourite word? What do you want to be when you grow up? Favourite chocolate? Favourite city? Tell me! :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia :) Olen Meri Tallinnasta. Mä valitsisin kellohameen ja korkkarit, suklaa on lemppari ihan sellasenaan: joistain ehkä vaan hitusen vähemmän tykkään kuin toisista (sanotaan niistä vaikka likööri-/viinatäytteiset). Kauneimpia sanoja ja lempibiisejä on myös aika paljon :)

  Lempparikaupunki on tällä hetkellä Tallinna, mutta tykkään kyllä kovasti vähän lämpimämmistä ja isommista kaupungeista myös - ehkäpä seuraavaksi sellaiseen.

  Mäkin mietin joskus museoalaa, kun tykkään kovin vanhoista esineistä ja tietyistä aikakausista, mutta ei ne oikeen riittäneet sitten motivaatioksi kuitenkaan :)

  Tee postaus sun reissusta Pariisiin? Olis kiva nähdä nättejä kuvia sieltä.

  VastaaPoista
 2. Moi Meri! :) Oo vau, Tallinnasta, se on kaunis kaupunki. Kiitos kommentista ja postaustoiveesta, suunnitelmissa on jonkinlainen vastaava postaus (kunhan saan aikaiseksi). :D

  Ps. Huippua kun on vakiokommentoija! :)

  VastaaPoista
 3. Fantastic blog and brilliant post!!! You're amazing!!! Your sense of style is fantastic too!!! Absolutely brilliant...

  the-white-list.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Wow, thanks! :) You made my day with that comment. :)

  I checked your blog, so many beautiful and just amazing pictures!

  VastaaPoista