4/11/2012

April days in Paris


Onni on jälleennäkemisiä maailmalla asuvien ystävien kanssa. Onni on tajuta nauravansa pitkän (liian pitkän) tauon jälkeen niin, että vedet valuvat silmistä. Onni on juosta maailman kauneimman kaupungin katuja ehtiäkseen viimeiseen metroon, koska ilta Seinen rannalla venyi pitkäksi.


Onni on myös maailman parhaiden croissantien syömistä, Riemukaaren huipulle kiipeämistä, uusien ihmisten tapaamista, kahviaespressoalattea, aprillipiloja Vosges-aukiolla ja heräämistä auringonpaisteeseen Marais'ssa.


Onni on katsoa kameraan kertyneitä kuvia ja muistaa pieniä hetkiä.

Translation: I came back from Paris and I'm now just out of words. So many great moments with my lovely, funny, amazing, dear friends in a city I miss so much it hurts. Maybe these pictures tell something I can't.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Lomailin itse Zurichissa juuri muutaman päivän ja huomasin taas, että kauniiden, muistorikkaiden (onko sana?) kuvien ottaminen on vaikeampaa kuin luulisi. Sinä onnistuit :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Anne! :) Se todellakin on vaikeaa - otin tosin näin jälkeenpäin ajateltuna ihan liian vähän kuvia... Mutta onneksi näistäkin jotain välittyi! :)

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallisia kuvia, niin kaunista :) Tuosta viimeisestä tulee mieleen "Midnight in Paris" -leffan mainoskuva :) http://www.imdb.com/media/rm2452601600/tt1605783

  Meri

  VastaaPoista
 4. Hehee, niissä tosiaan on jotain samaa! :) Unohdan aina kuinka kaunis tuo kaupunki on, ja sitten se iskee oikein kunnolla paikan päällä. :)

  VastaaPoista