4/03/2012

Grr

Varoitus! Postaus sisältää leopardikuviota, joka ei sovellu alaikäisten verkkokalvoille!

Tajusin vähän aikaa sitten, että koska kuvaan aina asukuvat sisällä (tiedättehän, sohvaseinä on tällä hetkellä ainoa sponsorini), täällä blogin puolella ei ole näkynyt lainkaan uutta talvitakkiani. Ja mikä talvitakki se onkaan! Katsokaa vaikka itse:


Kyllä, siinä on leopardikuviota. Juuri sitä, jota ei ole tähän asti vaatekaapissani ikinä nähty. Ja silti se on jotenkin todella söötti. Tämän hankintaan viimeinen niitti oli se, että sähköpostiluukusta kolahti alennuskoodi Asokselle, tämä takki oli jo valmiiksi isossa alessa, ja jotenkin tuo takki kiehtoi minua sietämättömästi. Materiaalit ovat kohdallaan, villaa löytyy yli 60 %, ja jotenkin tämä tuo mieleeni erään The Devil Wears Prada -leffan kaunokaisen:


Kuin kaksi marjaa, eikö! ;)

Translation: I realized last week that I haven't shown my new winter coat in here! I know I know, spring is coming already and people are not interested in warm things right now, but this is so cute. I bought it from Asos this January/February, it was in super sale, it's warm and good material (wool), and even those leopard trims look good in it. It also reminds me a little of one of the coats in The Devil Wears Prada - 60s style and leopard!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti