8/13/2009Tuo eka kuva on oikeasti hämäystä, viime päivät olen viettänyt Helsingissä, mitä nyt yksi ilta/yö pulistiin Hertan ja Annin kanssa Pyynikin uimarannalla...


Eksyttiin suunnitelmien mukaisesti tiistaina pääkaupunkiseudulle yhden työhaastattelun ja parin vapaapäivän ansiosta. (Tosin vain jälkimmäinen kohta koskee minua.) Melkein heti ensimmäiseksi osuttiin Zaraan, mikä koitui turmioksi lompakolle: kahdet kengät, sanoo kuitti. Ups. Noh, loppupäivän pysyttelin aika aisoissa kyllä, nähtiin K ja mentiin Beatrootiin, se oli kiva! Sekä baari että K :). Ylle pääsi Asoksen toinen kaksosmekko, se lyhyt ja tumma, ihan kuin minäkin siis.Keskiviikon aamu alkoi hitaahkonpuoleisesti, mutta aivan ihanasti luomupuuroaamiaisella Enjoy it. -kuppilassa. Anni liittyi seuraan, ja viimeinkin sai synttärilahjansa, liput Flowin sunnuntaihin! En niin jaksa odottaa, että pääsee tuonne, Tuomo ja The Five Corners Quintet ja Lily Allen ja kaikki!


Keskiviikkona käytiin taas kaupoilla. Saldo: pitkä neule Zarasta ja kolmannet kengät Hennesiltä. Auts! Mutta ne on niin ihanat, valkoiset korkkarit, joissa on sivussa vähän minnaparikkamainen siipikuvio... Kuinka olisin voinut kävellä ohi? Varsinkaan, kun kaksi ääntä hoki korvaan, että "Osta!".:D Miten mulla voikin olla Suomen pahimmat - ja ihanimmat - yllyttäjät ystävinä....:)


Tämän pahanlaatuisen repsahduksen jälkeen päätettiin välttää kauppoja, joten käytiin jälleen katsomassa se Tennispalatsin Suuntana Surrealismi -näyttely. Toivottavasti kolahti yhtä lujaa muihinkin kuin muhun... Loppupäivästä harhailtiin leffaan. Brüno on muuten loistava puheenaihe työpaikan taukohuoneessa, ei jätä ketään kylmäksi!
Takki H&M, huivi GT, baskeri H&M ja korvikset GT.

Junassa suunniteltiin pakoa takaisin Intiaan... Oih. Kiitos muuten K majoituksesta ja kaikille huipusta seurasta!!! Olette ihania!

2 kommenttia:

  1. HEI! Minähän olen tuo pygmi Marimekossa!
    /K

    VastaaPoista
  2. Kappas, en tajunnutkaan... Tyylikäs pygmi :DD

    VastaaPoista