8/19/2009

Flow'n jälkitunnelmissa
Aah, Flow. Mistä aloittaisi...?


Noh, aloitetaan sieltä taivaan kirkkaimmalta huipulta, Jupiter-levy-yhtiön meteoriiteista. Loistavaa musaa!! Tosin soittivat aivan liian vähän aikaa... Muistin taas syyn, miksi tykkään enemmän klubikeikoista. Silti, oli todella mukavaa kuulla Quintessencen biisejä livenä. Salokosken ääni on niin ihana! Ainoa Jupiter-pettymys liittyi Tuomon uusiin lyhyisiin hiuksiin - luultiin ensin, että lavalla oli Lenni-Kalle Taipale.:) Ei siinä, ei näytä siis pahalta lainkaan, mutta kieltämättä jää hieman ikävä sitä lätsän alta pilkistävää hiussykeröä...


The Five Corners Quintet oli myös ihan huippu. Varsinkin ne Stance Brothersin biisit, ai että! Ja Lily Allenkin iski täysillä itkustaan huolimatta. Kaiken kaikkiaan siis ihana sunnuntai ja maanantai-aamu myös, kiitos K jälleen majoituksesta :D.

Sunnuntain asusta en ole kovin ylpeä; piti päättää, laitanko vaatteet, joilla kestän koko päivän ennustetussa sateessa hengailun vai vaatteet, jotka eivät lämmitä/suojaa, mutta jotka ovat kivat. Päädyin käytännölliseen vaihtoehtoon vastoin tapojani, ja kuinka ollakaan, ei ennustettuja sateita näkynytkään kuin yhden lyhyen kuuron verran. Tyypillistä. Ainoa asukuva onkin u-p-e-a-s-t-a keltaisesta Helsingin Sanomat -sadetakista. Pregnancy fashion!


Tässä nyt työskentelen viimeisiä päiviä ennen parin viikon "kesä"lomaani. Haikea fiilis. Vaikka työ on aika rankkaa ollutkin, niin toisaalta porukka on niin mahtava että tekisi mieli vaan hengata taukohuoneessa (mitä pitkälti tänään tehtiinkin, koska pomo on lomalla)...
Samalla tässä haaveilen, että ehtisin jossain välissä pitää edes vähän sellaista perinteistä lomaa, jolloin ei tarvitse tietää, mikä viikonpäivä tai kellonaika on.
Mutta nyt tää lähtee katsomaan nauhalta Vertigoa!

2 kommenttia: