8/30/2009

Päiväni turistina

Tänään olikin outo päivä... Näin ihanaa Sarppaa, jonka kanssa ollaan tunnettu ihan ykkösluokalta lähtien. S meni naimisiin tuossa melkein puoli vuotta sitten, ja pariskunta muutti pohjoiseen, ihan älyn kauas. Sarpan mies on ns."puhuja", eli keskittyy levittämään Jehovan sanaa erityisesti kyseisen ryhmittymän kokouksissa. Sarppa on alusta asti mainostanut E:n olevan lahjakas puhuja, mutta koska en itse heidän järjestöönsä kuulu, en ole sitä itse saanut havaita.


S ja E eivät ole turhan usein vierailleet täällä etelässä, joten kun S ilmoitti mulle, että E:llä on puhe täällä eteläisemmässä seurakunnassa ja kutsui mut kuuntelemaan, suostuin heti. Okei, myönnetään, kellä ei olisi ollut ennakkoluuloja tuollaiseen lähtiessä... Mutta toisaalta, S ei ole koskaan mitenkään mua käännyttää sinä aikana, kun ollaan tunnettu, joten halusin ehdottomasti tarkastaa meiningin.


Täytyy myöntää, että en mä kyllä oikein syttynyt, mutta ei sitä kukaan näyttänyt odottavankaan. Oikeastaan kaikki olivat vaan todella iloisia, kun joku "ulkopuolinen" viitsi tutustua heidän käytäntöihinsä. E hallitsi erinomaisesti kaikki retoriset keinot, propsit siitä! :) Aika kului kyllä ihan mukavasti, välillä tottakai myös katsellessa muiden osanottajien vaatetusta... Mihinkäs tämä seepra raidoistaan pääsisi! Kaikilla naisilla (poikkeuksetta) oli yllään hame ja korkokengät, miehillä kaikilla puku. Erittäin huolellisia asuja. Siinäkin mielessä olin tyytyväinen omaan asuuni, vaikka siinä olikin oma boheemi leimansa:Hame ja paita Mangosta, baskeri H&M, nilkkurit Andiamo, koru - ylläripylläri - New Delhistä.


Kokouksen jälkeen painuttiin S:n sukulaisille syömään namia thairuokaa, mmm! :) Ihania ihmisiä, ja olihan se E:kin oikein mukava :P Hyvä maku Sarpalla.


Eilen taas oli pikkuveljen synttäripippalot, ja kakkua jäi niin paljon, että oli pakko syödä sitä pois. Yäääk on ähky.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti