9/12/2012

Marathon, how long we've been gone


Tämä blogin kesäpäivittäminen on pikkuhiljaa lipsunut vähän turhankin harvaksi (mulla on ikävä tätä touhua!), mutta joskus se kai tekee ihan hyvää. Nämä kirjoittamistauot liittyvät näköjään aina suuriin elämänmuutoksiin - viimeksi Pariisiin ja sieltä takaisiin Suomeen muuttamisiin, nyt vähän toisenlaiseen muutokseen. Kesä on silti ollut ihana, yllätyksekäs ja työntäyteinenkin. Reissuiluakaan en ole unohtanut: kävin muutama viikko sitten Tukholmassa naisporukalla, ja matka oli mahtava.


Eikä pelkästään reissu. Myös Fotografiskan aamiainen oli mahtava. Oikeasti, tätä ei kannata missata. Museon ylimmästä kerroksesta aukeavat kahvilan ikkunoista sellaiset näkymät, että tällainen hiljainen suomalainen ihan mykistyy (ks. ylin kuva), ja aamiaispöytään itsessään kuuluu jos jonkinsorttista herkkua. Tätä ei voi edes kehua tarpeeksi.


Minulla oli päällä ModClothin aleista bongattu punainen mekko, jossa on vesiputouskaulus ja selässä nappeja ylhäältä alas. Selkäpuolesta ei tietenkään ole kuvia, joten saatte tyytyä vain uskomaan sanaani. :)


Päällä oli myös uusi trenssi. Olen aina tuhahdellut "nämä 50 ikiklassikkovaatetta sinunkin tulisi omistaa" -listoille, mutta on ihan pakko myöntää, että trenssi ei suotta ole klassikko. Ei hätää, minusta ei taatusti saa sitä kauluspaita + mustat suorat housut -naista, mutta trenssi. Huh. Olen etsinyt täydellistä sellaista jo aiiiika kauan. Aloin turhautua, olin ihan viittä vailla ostamassa Hennesin alerekistä bongattua melkein täydellistä yksilöä, ja sitten ystävä linkkasi sen täydellisen. Asoksen alesta, puoleen hintaan, viimeinen minun kokoa. Merkki! Meidät on selkeästi tarkoitettu yhteen. Tiiviisti olemmekin eläneet nämä viime viikot!

Palailen pian, hyvää syksyn alkua kaikille! :)

Translation: Well hello! I know I've been away for terribly long, but I guess I really needed that blogging-time for something else for a while... I've been missing this world though! These pics are from Stockholm a couple of weeks ago. We had breakfast at Fotografiska, and I really really recommend you to have it, too, if you ever visit Stockholm. The best breakfast ever. I was wearing my new dress from Modcloth sales and my new trench coat from Asos sales. Very good sale year, it seems! :)

2 kommenttia:

  1. Voih kuinka ihana blogi, onneksi löysin tämän! Pitää liittyä lukijaksi :)

    Jos kiinnostaa, meikän blogia voi vilkaista osoitteessa krissun-blogi.blogspot.fi =)

    VastaaPoista
  2. Ihana kommentti, kiitos päivän piristyksestä! :)

    Kävinkin kurkkaamassa blogiasi, mahtavia varsinkin nuo laiskan naisen terveysvinkin! :D Laitan korvan taakse ;)

    VastaaPoista