2/23/2012

Sinisiä unelmia

Jälleen yksi syy lisää odottaa kevättä ja kesää! Tein nimittäin ensimmäisen Etsy-löytöni vähän aikaa sitten, ja täytyy myöntää, etten olisi ikinä osannut odottaa jotain näin hienoa:


Suoraan Ameriikan-maalta, ryppyisenä juuri paketista nostettuna, mutta aijai miten hieno!! Myyjä epäili 50-luvun tuotokseksi, tosin helmaa on ilmeisesti myöhemmin lyhennetty. Istuu kuin hansikas, materiaali on jämäkkää puuvillaa ja yläosan koristelu on niin suloinen että kuolen vähän. En jaksa odottaa että tulee kesä ja voin laittaa tuon päälle töihin tai piknikille tai minne vain! Haluaisin tietää, millaisia mekon entiset omistajat ovat olleet ja missä tilanteissa mekkoa on pidetty päällä... Tästä alkaa joka tapauksessa meidän yhteinen taipaleemme! :)

Translation: I made my first Etsy purchase a while ago, and I could've never expected something this wonderful. Straight from America to my little Finnish apartment, this frock is probably from the fifties and fits me like a dream. I wonder who has had this dress before me and what kind of places it has seen so far. Anyway, this is where our journey together begins. :)

2 kommenttia:

  1. Todella söpö, kelpaisi minullekin :) Pitäisi "opetella" (=alkaa) käyttämään Etsyä/Ebayta. Huutonetissä ei tuollasia ihanuuksia pyöri tai sitten hinnat ovat tähtitieteelliset ja koko väärä.

    Meri

    VastaaPoista
  2. Joo, tämä oli minullekin eka kerta kun intouduin käyttämään jotain noista kolmesta! :) Ebayn käyttöä en oikein edes uskalla aloittaa, pelkään että jäisin ihan koukkuun ja/tai tulisi ostettua paljon ns. hutiostoksia. Etsy tuntuu turvallisemmalta siinä suhteessa. :) Ja Huutonetin hinnat tosiaan huitelevat ihan sfääreissä, kuten Suomivintage tuntuu yleensäkin... :S

    VastaaPoista