2/23/2012

Kahvihame

Uskomatonta, miten asiat voivat muuttua 24 tunnissa... Eilisen fiilikset eivät olleet parhaasta päästä, kun taas tänään elämä hymyilee oikein olan takaa! Syitä ovat mm. kiva eilinen illanvietto, kaksi i-ha-naa löytöä (joista toinen esiintyy tässä postauksessa) ja töitä saanut ystävä. :) Jopa tämänpäiväinen asukin on "omempi" kuin eilinen, vaikka hameen caffe latte -sävy on yllättävän neutraali. :)

Kauluspaita: H&M / hame: Dansk / vyö: äidiltä pöllitty

Paita on Hennesin aleista vähän aikaa sitten, ja jäänyt kaappiin kovien pakkasten takia. Nyt nollakeleillä kaivoin sen taas esiin, ja tykkään paljon tuosta tummansinisestä sävystä. Kauluspaita on ajatuksena aika virallinen omaan pukeutumiseeni, mutta tuo pallokuviointi tyttömäistää sitä mukavasti. :) Olen myös täysin rakastunut tuohon Danskin hameeseen, se sopii niin hyvin kaikenväristen paitojen kanssa!


Sellaista tänään, viettäkääpä kiva torstai - huomenna on jo melkein viikonloppu! ;)

Translation: Funny how things can turn around in 24 hours! Yesterdays a-bit-angry-with-everything -mood is today I'm-just-so-happy -mood. Wow. :) Anyway, today I'm wearing two of my latest finds, H&M shirt and Dansk skirt, and I'm in love with them both.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti