2/12/2012

Salaattia, croissant ja maailman paras suklaa

Sunnuntai on ruokienkin puolesta mukava päivä. :) Aamiaiseksi croissant ja vaniljakahvia ja päivälliseksi iso kanasalaatti.


Hyvä ruoka on yksi isoista rakkauksistani! En karppaa, ole dieetillä, vähennä makean syöntiäni tai mitään vastaavaa, koska se ei kerta kaikkiaan sovi minulle. Vedän ruokavalion rajoitukset poikkeuksetta överiksi, joten olen pikku hiljaa oppinut nauttimaan herkuttelusta ilman syyllisyyttä.


Ja herkuttelusta puheenollen: stop the press!!! Maailman paras suklaa on löytynyt ja se on Pandan Kinuski Muru! Vaikka patukan nimessä on kirjoitusvirhe, rakastan tuota silti. Pähkinä- ja manteliallergisena en saa syödä esim. Daimia, mutta voisin kuvitella sen maistuvan juuri tuolta. Oi nam! Ja chai latte kyytipojaksi, kyllä nyt on meikkiksen onnenpäivä. :)

Peterpan-kauluksellinen teepis: Topshop / neuletakki: Bershka / hame: Johann Earl / vyö: Asos

Ja siinä vielä tämän päivän skottivibaista asua. Toivottavasti kaikkien viikonloppu latasi akkuja ja huomenna sitten uudella innolla uuteen viikkoon, eikös! :)


Translation: My Sunday has been all about eating delicious things. :) Croissant and vanilla coffee for breakfast, chicken salad for dinner and then some chocolate and a chai latte. Yum! And today's clothes as well: Topshop tee, Bershka cardi and skirt from Johann Earl.

2 kommenttia: