2/12/2012

C'mon baby, do the locomotion


Eilinen aamu kuvina: vaniljakahvia ja näkkäriä kermajuustolla ja pepperonilla. Mulla on kermajuustoon niin syvä rakkaussuhde, että voisin elää vaan sillä (ja ehkä suklaalla).


Ja eilisen kuteet! Tämä asuhan on jo täällä nähty, mutta olkoon taas todisteena siitä, että lempiasut päätyvät usein päälle sellaisinaan. :)

Olipa todella vauhdikas lauantai laatuaan! Siivosin kämpän, kävin ystävän kanssa kirpparilla, leivoin vuokaleivoksia, kävin pienissä iltapäiväpippaloissa joissa tapasin kivoja uusia ihmisiä, ja vielä illalla värjäsin ystävän hiuksia. Tänään meinasin ottaa aika iisisti - mietin parhaillaan, jaksaisiko lähteä ostamaan croissantin lähileipomosta. :) Hienoa sunnuntaita, ihmiset!

Translation: My yesterday's breakfast - vanilla coffee and crispbread with cheese and pepperoni. <3 And yesterday's outfit you've seen here already before, Topshop sweater and Zara skirt. Saturday was kind of a busy day for me (in a good way :) ), but today I'm going to take it easy. Right now I'm thinking about getting a croissant from my favourite bakery. Have a relaxing Sunday, folks!

3 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä tuo Zaran hame sinulla :) Mulla on sama hame, mutta jostain syystä jopa koko XS on tuntunut vyötäröltä isolta. Olen kuitenkin nähnyt useita tosi hoikkia naisia (kuten sinä) tuo hame päällään niin, että se näyttää istuvalta.. Pakko kai sen sitten on olla sitä minullekin :D

  Sulla on kiva tyyli - on mukava nähdä kun joku tekee vähän "valtavirrasta" ja "trendeistä" poikkevan tyylin onnistuneesti :)

  Meri

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Meri! Juu, tuo XS oli mullekin ostohetkellä vyötäröstä aika reilu, se on ilmeisesti tarkoitettu matalavyötäröiseksi... Itse otin ja siirsin kahta sivunappia reilulla kädellä niin, että se istuu kunnolla vyötärön kohdalla! Takaan että on helppoa, omat käsityötaitoni on nimittäin todella heikot. :)

  Ja kiitos valtavasti, ihana saada tällaisia kommentteja! :)

  VastaaPoista
 3. Ahaa, hyvä idea tuo nappien siirto :) Täytyy kokeilla!

  Meri

  VastaaPoista