7/15/2010

Skumppaa, Halosta ja villieläimiä

Jatkoin toissapäivänä tätä erämaa-ateljeiden "kerää koko sarja" -rundia käymällä Halosenniemessä. Rakennus oli selkeästi ihan omantyylisensä - varsinkin sisustus poikkesi rajusti mm. Visavuoresta ja Hvitträskistä; viimeksimainituissa mööpelit ovat todella muodikasta art nouveauta tai hieman porvaristyylisiäkin, mutta Halosenniemestä tuli eniten mieleen perinteinen suomalainen kesämökki puupenkkeineen.



Talon kiertämisen jälkeen päädyttiin piknikille läheiselle rantakalliolle. Skumpat ja muikut esiin, nams <3


Päivä oli tässä vaiheessa vielä aika alussa, ja mietittiin, että mitäs nyt. Jostain syystä (ehkä se skumppakin vähän avitti) tultiin ajatelleeksi Korkeasaarta. Mä olin käynyt siellä viimeksi varmaan jotain kymmenen vuotta sitten, ja päätettiin että nyt kyllä mennään kattomaan niitä jellonia ja kameleita! Siellä olikin yllättävän hauskaa, mutta ei kyllä jaksettu oikein kuvia napsia muuta kuin yhdestä pöyhkeilevästä riikinkukosta. :D


Tää oli paras häkki. :D

Päällä mulla oli Indiskan keijumekko, joka sekin meinas olla jo liian kuuma, ja ne DinSkon luottoballerinat.


Yhteenvetona Halosenniemestä: talo on näyttävä erityisesti ulkopuolelta ja ateljeesta, mutta muuten vaatimattomuudessaan aika yllättävä. Vaikutelmaa lisäsi myös aika aneeminen henkilökunta, joka jotain kysyttäessä tyrkkäsi kasan paperia käteen luettavaksi - toisaalta meistä jokaiselle sattuu niitä huonoja päiviä, ja myös museo-oppaita pitää ymmärtää. :)

Now Playing: Coldplay - God Put A Smile Upon Your Face

2 kommenttia: