6/04/2010

She moves in mysterious ways

Kylmenevässä ilmassa on jotain hyvääkin; voi taas laittaa päälle ihanan välikausivillakangastakin (ihana sana)! En ole vielä tähän mennessä saanut ultimate-lempparitakistani yhtään sitä imartelevaa kuvaa, ja tälläkin kertaa sain jonkin ilmeilykohtauksen, kun kamera kaivettiin esiin... :D

Aluksi olin näköjään ihan kiltisti...

...Ja sitten lähti käsistä. :P

Takki on tosiaan People's Marketin, Asoksen kautta tilattu. Jos tekisin joskus "ihanimmat vaatteet top 5" -listan omasta vaatekaapistani, tämä olisi luultavasti ykkösenä, niin ihastunut olen siihen!


Tänään oli töissä aika rauhallinen päivä, joten vietettiin työkavereiden kanssa kaffipaussi ulkona. Siinä sitten alettiin tuijotella pilviä ja tunnistaa niistä tuttuja hahmoja (oli siis todella hiljainen päivä :D). Pienenähän pilviä tuijotellessa niistä tunnisti aina lohikäärmeitä, pupuja ja kissanpentuja, mutta huomattiin olevamme todellakin jo aikuisia, kun huudahdukset olivat luokkaa "Hei kattokaa, ihan selvä linnun sikiö", "Toi on selkeesti tiliote" ja "Ei vitsi, ihan ilmetty Martti Ahtisaari"! Se siitä lapsenmielisyydestä. :)

Now Playing: U2 - Window In The Skies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti