1/01/2010

Kymppi

Mitä ihmettä, vaihtuiko tässä joku vuosikin vai...? Mulla on kauan ollut ihan oma vuodenvaihtumisrytmi - omalla logiikallani vuosi alkaa syksyllä, kun kesätyöt loppuu ja uusi opiskelulukuvuosi alkaa. (Ai miten niin olen ollut koululainen vähän liian kauan?) Uusi vuosi ei ole ikinä kuulunut suosikkijuhlapäiviini, mutta se tosiasia ei vähennä hyvien bileiden arvoa. :)

Tämän vuoden juhliin päätyi ylle Eucalyptuksen mekko, josta ei kunnollista kuvaa päätynyt arkistoihin. Löysin sisäisen harakkani nähdessäni nuo korvakorut, jotka tarttuivat Glitteristä mukaan. :) Kuvasta kiitos tämän vuoden juhlia loistavasti isännöineelle hovikuvaajalleni! :D


Anyway, kun jälleen yksi vuosi on ohi (minne ne katoavat näin nopeasti? Ihan totta?), on aika hieman silmätä mennyttä vuotta ja tehdä sen perusteella muutama hyväntahtoinen elämäntapojen parannuspäätös. Vaikka niillä ei välttämättä olisikaan mitään käytännön vaikutusta, niin onpahan ajatus ainakin kirjoitettu ylös... :)

  1. Loistavasti syksyllä alkanut liikuntaputki vaimeni New Yorkin reissun jälkeen dramaattisesti. Tähän tulee toivottavasti jälleen muutos, kun palaan opiskelujen ja arjen pariin ja saan putken taas päälle!
  2. Herkut, herkut, herkut. Suurin paheeni. Joulu, uusivuosi ja syntymäpäivä -putki on yhtäkuin hyvästit vyötärölle, eli arki tulee olemaan taas pois herkkuaddiktiosta opettelua...
  3. Shoppailua yritin tosiaan vähentää jo ennen NYn matkaa, siinä kovin hyvin onnistumatta. Nyt yritän saada tähänkin asiaan tosissani muutoksen, eli kukkaron nyörit kiskaistaan entistä tiukemmalle.
  4. Teen ihan tosissaan ne valokuva-albumit Intian ja NYn matkoista valmiiksi. :)
Huippua uutta vuotta ja vuosikymmentä kaikille!

 Now Playing: Tuomo - Future History

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti