11/05/2009

051109

Mekko Vero Moda

Oi, se ihana punainen takkini saapui vihdoin oikeassa koossaan ja on aivan täydellinen! En ollut koskaan joutunut vaihtamaan mitään Asokselta tilattua, joten näin ainakin yhden kokemuksen perusteella operaatio oli erittäin vaivaton ja nopea.

Sen sijaan se kuuluisa Urban Outfittersin tilaukseni ei ole vieläkään saapunut perille... Olen jo "muutaman" kerran huudellut sähköpostitse sen perään, ja aina vastaus on ollut kovin kohtelias ja pahoitteleva ja siinä on luvattu lähettää pakettini uusiksi. Tämä siis jo kolme kertaa. Uskomatonta.

Kun jokin ottaa yhtä paljon päähän kuin minua tuo pakettini viipyminen, kannattaa keskittyä vaikka urheilemaan. :) Jo 5 tuntia huhkintaa per viikko on tuonut allekirjoittaneelle energisen ja hyvän olon, mistä ei ole ollenkaan haittaa nyt, kun lumikaan ei ole vielä maassa (vaikka sitä jo satoikin, yippee)... Ja mikä oudointa, saan nykyään lempisuklaan parista palasesta käsittämättömän pahan olon. Tästä voisi kai olla iloinen? :)

Ps. Mitä sanoinkaan niistä teemabileistä? Kahden seuraavan viikon sisällä on tiedossa jo kahdet. :) "Siis mitä mä laitan päälle?!"

Now Playing: Regina - Katso maisemaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti