11/06/2009

If I Was A Rich Girl

Rakas joulupukki,

on se hurjaa, kun tämä maailma menee koko ajan vaan tavarakeskeisemmäksi! Kaikki asiat pyörivät kuin London Eye konsanaan kuluttaminen keskusakselinaan. Siksi haluaisinkin nyt, kyseisen yhteiskunnan kasvattina, infota sinua niistä materiaalisen maailman ihanuuksista, joita kovasti tahtoisin tänä jouluna.

Tein tällaisen kätevän listan, jotta sinun olisi helppo tarkistaa kaiken olevan varmasti aattona pukinkontissa:
  • Ensinnäkin, vanhana Sex and the City -fanina toivoisin tietenkin sitä kuuluisaa Shoeboxia, mutta ehkä jopa vieläkin enemmän sarjasta behind the scenes -henkistä Kiss and Tell -kirjaa.

  • Parin tuhannen arvoinen lahjakortti Asokselle olisi kiva. Tai pistä samantien tuplasumma, tulee ne käytettyä kuitenkin. Ja toinen samanlainen Net-a-Porteriin, kiitos!
  • Kaikki Mark Murphyn levyt saisivat minut pomppimaan onnesta <3>


  • Järkkärikameraa olenkin pyytänyt sinulta jo vuosikaudet - varsinkin, kun se uusi Canon jäi jaossa kotiväelleni. Niin, tiedän, en ole varma jaksaisinko kantaa järkkärimötikkää reissuilla mukana, mutta pikkupokkarini on ajoittain suorastaan säälittävä...
  • Taikasauva, jota heilauttamalla asunto siivoutuisi itsestään. Tätä ei tarvinne perustella.
  • Rajaton matkakassa! Ja joku tekemään opintoni sillä aikaa, kun reissaan Aasiassa/Etelä-Amerikassa/Oseaniassa tai minne nyt satunkin tässä elämässä. :)
  • Viimeisenä tärkein. Eli vaikka mikään muu tästä listasta ei mahtuisikaan mukaasi, toivoisin tositosi onnistunutta New Yorkin reissua. Ehkä paras lahja onkin se, että mulla on ihana ystävä, joka reissaa kanssani (pehmoo, tiedetään).


Ps. Toivottavasti katsoitte jokin aika sitten TV2:n Nenäpäivä -lähetystä - siellä nimittäin lauleskelivat lempparihottismieheni Tuomo ja Osmo! Oijoi, nami.

Psst! Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Now Playing: Mark Murphy - On The Red Clay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti