11/29/2009

Help me thru these difficult times

Kuva

Tänään on juuri sellainen varsin tarpeellinen "oma sunnuntaini". Nukuin puoleenpäivään edellisillan riennoista väsyneenä, ja heräsin puhelimeni soittoääneen (joka on pikkuveljeni äänitettyä naurua). Sain siis yllätysvieraan, joka tarjosi huippupäivällisen Amarillossa (ja mikä oli siis mulle aamiainen...) ja vei vielä suklaakahveillekin! :)

Lisäksi Tuomon Myspace-sivuilla on vihdoinkin uusi biisi tulevalta My Own Private Sunday -lätyltä, käykää ihmeessä kuuntelemassa! Jälleen niin mahtavaa settiä ettei mitään rajaa.

Olin aika huikentelevaisella tuulella, joten päivän vaatteetkin olivat jotain, mitä en yleensä sieltä kaapin perukoilta vaivaudu kaivamaan: boyfriend-farkut (!). Merkki on BlendShe, hankin nuo joskus ehkä kolmisen vuotta sitten, kun vielä kuvittelin olevani housuihmisiä... Vaikka täytyy myöntää, kivat ne on kyllä päällä. :)


Seuraksi ja vähän housujen rentoutta tasapainottamaan nappasin tuon Firenzestä ostetun pooloni, joka tuntuu pelastavan vähän päivän kuin päivän. Koru on yksi niistä New Delhin aarteistani.

Nyt jatkan Tuomo-fiilistelyä, hyvät sunnuntait kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti