9/03/2009

Otsatukkaidentiteetti

Tadaa, guess who's back! Otsatukka tietenkin.:D Nämä kutrit lähtivät käsittelyyn:

Takki Topshop, baskeri H&M



Jotenkin yllättävän vaalean oloiset... Noh, tällainen tyyppi tuli takaisin:


Mekko Asos, kaulakoru (ette ikinä arvaa...) New Delhistä.


Lopputulos oli kivan erikoisen sävyiset suortuvat: tietyssä valossa näyttävät jopa punertavilta (kuulostaa pahalta, mutta on itse asiassa aika jees), joskus taas ruskeanoransseilta, kuten ylläolevassa kuvassa.



Ja aah, se otsis! Olin niin kaivannut tuollaista paksua otsatukkaa Amélie-henkeen. Yllättävää kyllä oon vähän haikeana noiden vaaleiden kutrieni perään, olinkin ehtinyt tottua niihin vastoin kaikkia luulojani... Ehkä ensi keväänä?



Tänään aamulla tajusin, että psykologiaan on vapaa sivuainemahdollisuus! Eli arvatkaa, kenellä on ehkä oudoin pää- ja sivuaineyhdistelmä tänä lukuvuonna...:P Tai en tiedä, ehkä se Ellun kahden pääaineen yhdistelmä hakkaa vielä tän mun kyhäelmän? ;)



Loppuun vielä yksi eilisen DIY-projekti. Mullahan on ollut tässä kohta puoli vuotta kaapissa sellainen musta, kulahtanut Indiskan perustoppi. Se sai myös legendaarisen lempinimen "Hei pojat" -toppi valtaisan kulahtaneisuusprosenttinsa vuoksi. Koska en rievulle mitään parempaa käyttöä löytänyt, päätin silpoa sen. Lopputulos on ehkä hieman liiankin rock mulle:



Laitoin siis topin toisen olkaimen niskan taakse, toinen sai tippua selkää myöten. Tuon leikkely oli kyllä todella terapeuttista, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti