2/06/2013

Arjen juhlamekko


Heipä hei! Voi, mitä vauhtia on taas ollut viikon ajan - onneksi vain hyvällä tavalla. :) Vietimme poikaystävän kanssa romanttista viikonloppua Turussa, tai noh, mies oli aamupäivät työasioilla ja minä tein opiskeluhommia, mutta silti oli ihanaa. :) Ihastuin täysin majapaikkaamme Park Hotel Turkuun, ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille! Oli ihanaa käydä myös pitkästä aikaa konsertissa ja kiertää muutama museo - esimerkiksi Sibelius-museossa en ollut koskaan aikaisemmin tullut käyneeksi, vaikka se sijaitseekin keskustassa. Kyseinen paikka on arkkitehtuuriltaankin hyvin mielenkiintoinen, ja aion kyllä käydä kuuntelemassa siellä jonkun konsertin. Loistava idea suunnitella museotilojen keskelle konserttisali!


Nyt siis pauhaa taas arki täysillä, ja ilmakin on kylmempi, eli pehmoiselle villa-alushameelleni on taas käyttöä. :D Tänään puin sen päälle tämän kirpparilta löytyneen kaunokaisen, jota en jostain syystä ole vielä tänne blogiin kuvannut. Lyhennytin syksyllä mekkoa yli 20 senttiä helmasta, ja noin se toimii minun päälläni huomattavasti paremmin. Mekon leikkaukset ovat uskomattoman kauniit ja kurveja korostavat ( :) ), ja tästä onkin tullut talven aikana ihan luottomekko.


Mitenkäs teidän viikonloppunne sujui? :)

Translation: Hi there! I had a lovely weekend with my boyfriend in Turku - we stayed in a hotel (Park Hotel Turku, highly recommended!!), went to a couple of museums and to a concert. Now it's all studying again, but at least I'm doing it in a fabulous dress. ;) This one is 2nd hand and I got it shortened about 20 cm from the hem, now it's working much better on me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti