6/05/2012

Ammattilinjalla

Hyvin, hyvin pitkästä aikaa - asupostaus! Aikamoista. Pitkä tauko johtuu siis siitä, että olen taas töissä, ja joka päivä on lähinnä juoksemista, enkä illalla jaksa edes avata tietokonetta. Toisaalta, töissä on ihan huikean kivaa taas kerran, joten en valita! :)


No, asusta - töissä oli vähän virallisempia vierailijoita, joten asukin valikoitui sen mukaan. Hame tarttui mukaan New Yorkin reissulta, ja vihdoinkin ymmärrän, miksi sanotaan, että jokaisen naisen olisi omistettava musta kynähame. Paita on Zaran aleista joskus vuosia sitten pengottu, ja totesin sen tänään myöskin erittäin käytännölliseksi. :) Kaiken kaikkiaan: mukavaa, mutta virallista. Ei ehkä ihan ominta itseäni, mutta viihdyin hyvin!


Translation: An outfit post!!! I'm on fire. I'm working again atm, and although I LOVE my job, it also makes my days so busy I can't even open my blog. Sorry - I hope it'll be better soon! Anyway - we had a couple of important visitors today, so I had to look the part. Here's what I wore: a tube skirt from Forever21 and shirt from Zara. Both amazingly comfortable, even though it probably doesn't seem like it :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti