5/02/2012

Seilori- ja tivolivappu

Vappu ja sen aatto, nuo Suomenmaan kaksi vuoden absurdeinta päivää! Yleensä olen pyrkinyt välttelemään työväen juhlaa lähtemällä johonkin - en vain kestä ajatusta, että on pakko olla hauskaa (yleensähän ei ole sitten hauskaa ollenkaan). Tänä vuonna oli kuitenkin vuorossa perinteinen opiskelijavappu, opiskelijoita täynnä olevassa kaupungissa. :) Ja oli yllättäen erittäin, noh, hauskaa!


Tehtiin munkkeja! Näin siinä käy, kun minä olen sokerivastaava...


Tehtiin myös ernumunkkeja. :D Vähän jänniä oli, mutta kaikki syötiin!


Oma vappulookini oli tällä kertaa seilori. :P Meillä oli ystäväni kanssa oikein tiimikostyymit, ja koska oma yo-lakkini oli maalla, kerjäsin sitten ystävältäni tuon kapteeninhatun. :)


Vappupäivänä syötiin perinteinen pikniklounas, ja illalla lähdettiin tivoliin!


Tivolissakin oli tiimikostyymit. :) Ostimme nimittäin viime vappua varten Asokselta ystäväni kanssa samat mekot erivärisinä, ja viime vuoden muistoja kunnioittaen laitoimme asut päälle myös tänä vuonna. Takki on Camaieun, ja rakastan sitä. Loistavan mallinen! Laukku on tuttu Madewell ja kengät Dinskon. :)


Sellainen oli meikän vappu! :)

Translation: It was Labor Day. And in Finland it means two days of celebrating like crazy! We baked traditional pastries, we dressed up as sailors with my friend, and the next day we had a picnic and went to the amusement park. Great two days!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti