5/04/2012

Blue skies


Kevään viimeiset harmaan sohvan sponsoroimat asukuvat täällä, hei! :) Melkein tulee ikävä näitä. Tänään oli viimeinen puristus, nimittäin eräs iso asiantuntijapuhe. Ja sain niin hyvää palautetta, että tästä lähtee "kesäloma" aika huikeissa tunnelmissa käyntiin! :) Mieletön fiilis onnistua oman alan asiassa hyvin!

Päälle näihin puhetilaisuuksiin haluan aina laittaa jotain, joka ei purista mistään ja mielellään sellaista, jossa olo on aina viehättävä - jotenkin se aina lisää itseluottamusta myös esiintymistilanteessa. :) Tällä kertaa se vaate oli yksi niistä mekoista, joita varjelen kuin kalleimpia aarteitani. Se on yksinkertainen, imarteleva ja mukava päällä.


Että kiitos taas, Asos.

Translation: My "summer holiday" started today, yayyy! I had a last thing today, it was a big speech and I was really nervous about it. In the end I got so much good feedback that I'm just monstrously happy. It really feels amazing when you succeed in something that is related to your career. However, I wanted to wear something that's comfortable but in which I still feel attractive, so it had to be this Asos dress - I love everything about it. :)

2 kommenttia:

  1. ihana mekko <3 ja kiva tää sun blogis :) kahvinen.plogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista! :) Tuo on tosiaan yllättävän monikäyttöinen mekko, taipuu moneen menoon :)

    VastaaPoista