4/28/2012

Erään ainejärjestön syntymäpäivät


Keskiviikkona juhlittiin ainejärjestömme vuosijuhlia! Aloitimme ystävän kanssa juhlinnan jo etukäteen mutakakulla ja Elvistä kuuntelemalla samalla, kun laitoimme itsemme kuosiin iltaa varten. :) Kyseessä oli paljon rennommat juhlat kuin mitä vuosijuhlat yleensä ovat - järjestömme on niin pieni ja köyhä, ettei mitään iltapukukoodiakaan vierailta vaadittu. :) Punnittiinkin yhdessä todella pitkään, mitä bileisiin siis laittaisimme päälle, ja olin lopulta todella tyytyväinen asuuni, vaikkei siitä kunnollista kuvaa olekaan. Alla näkyy ehkä jotain viitettä:


Päädyin siis People Treen siniseen mekkoon, jossa on valkoisia, juoksevia pupuja. :D Jalkaan Palmrothin punaiset korkkarit, ja se oli siinä.


Jos tilaisuuden luonnetta ei kuvailisikaan sanalla fancy, niin ruokapuoli oli sitä erittäin paljon! Itse leivottua leipää, anyone? Mm nam.


Koristeitakin riitti. :) Itse olin illan epävirallinen dj, ja naurettavan ylpeä siitä. :D


Kakkuakin oli ja se myös meni! Huomatkaa, siinä lukee PUS. :)

Sellaiset pippalot. Ihanaa kun on ollut pari sellaista tilaisuutta tänä keväänä, joihin on saanut oikeasti pukeutua. Sais tulla lisääkin! :D

Translation: On Wednesday we had the anniversary of our little student organization! We started to dress up at my friend's place while listening to Elvis and ate some delicious mud cake. I was wearing my People Tree dress that has little running bunnies in it. And my red Palmroth heels of course. The food at the party was just SO good, self-baked bread and everything! We also had some birthday cake, naturally :) And good music, because I was the dj. I'm still ridiculously proud of it :D Great evening, all in all!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti