3/15/2012

Housutuulella

Se fiilis iskee minuun yleensä pari kertaa kuukaudessa: on pakko laittaa housut jalkaan. Koen vannoutuneena helmojen ystävänä edelleen joka kerran pienen identiteettikriisin samoina aamuina. Toisaalta, eikös poikkeus vahvista säännön? ;) Joten nämä Levikseni ovat se poikkeus mekkosääntöön!

Farkut: Levi's Bold Curve / teepis: lahja kaverilta / neule: Mango / superhienot sukat: H&M

On muuten jo pelottavaa, miten säätila voi vaikuttaa mielialoihin niin paljon kuin minulla. Aurinko paistaa --> olen superenerginen ja todella iloinen, räntää taivaalta --> mikään ei onnistu, äkkiä suklaata käteen ja kaukosäädin toiseen. Yritän auringottomina päivinä huijata aivojani hörppimällä luvattomat määrät vaniljakahvia, toistaiseksi on toiminut oikein hyvin... ;)


Kivaa torstaita! Ai niin, ja kuunnelkaa tämä:

The ultimate question (Why) by OrganKane

Translation: I get this odd feeling about twice a month: I wake up, go to my closet and grab my jeans. Yes, I'm having a little identity crisis about it every time it happens, but I guess this is the exception that confirms my dress or a skirt -rule... :D Oh and while enjoying your Thursday, please listen to this great demo from Tuomo! Sooo good.

2 kommenttia:

  1. Hehe, minulle iskee tuo sama tunne muutaman kerran vuodessa. Niistä pari kertaa on sellaisia, että mietin päivän mittaan, että "what was I thinking?" ja housut lentää kaapin pimeimpään nurkkaan. Pari kertaa on taas sellaisia, että "vitsi nää housut on hyvä juttu, täytyy ehdottomasti käyttää useamminkin" ;D

    Nuo farkut ovat kivat sinulla, mutta itselläni harmi vaan farkut laukaisevat pahimmat "identiteettikriisit" :D Ainoat housuni ovatkin sellasia mustia/tummansinisiä piukkoja pillihousuja ja ohutta materiaalia.

    Meri

    VastaaPoista
  2. Sama juttu täällä - en käytä housuja ikinä kahtena päivänä peräkkäin, kun tulen jo yhdessä päivässä niin tietoiseksi alakropastani! :'D Hassua kyllä, vaikka itselläni on sama juttu että matalavyötäröiset farkut ovat kaikista vähiten se oma juttu, silti se fiilis iskee välillä että juuri ne haluaa jalkaansa laittaa. Ehkä se on sitä itsensä haastamista sitten :D

    VastaaPoista