3/13/2012

Filosofiaa, niin on se vaan


 Täällä ollaan taas, helou arki! Aamulla postiluukusta kolahti lasku, kahvimaito on vanhaa, pitäisi imuroida ja tiskata... Mutta toisaalta, voisi myös lähteä ulos syömään kaverin kanssa ja illalla treenaamaan - ei liene vaikea päätellä kumman valitsen. ;)

 Mekko: Asos / laukku: Madewell / vyö: äidin vanha

Ymmärsin viikonloppuna erään ihan itsestäänselvän asian, ja nyt tuntuu typerältä että tajusin sen vasta nyt. Syksy oli jotenkin ihan hurjan kipuilun aikaa, ja velloin aika ajoin itsesäälissä enemmän kuin on terveellistä. No, nysse loppu! Jos aina ajattelen, että "olisin onnellisempi jos/kun..." en päädy ikinä olemaan tyytyväinen. Tälle keväälle on tiedossa niin monta mahtavaa juttua - kiinnostaviin maisteriohjelmiin hakua, reissua takaisin Pariisiin, reissua New Yorkiin (<3), teemabileitä, töiden alkamista... Mitä minä oikein valitan?! Joskus näköjään pitää pysähtyä, istua alas ja katsoa niitä jaettuja kortteja. Mulla on aika hyvä käsi kuitenkin! ;)

Translation: Back in everyday life, sigh. Well, to cheer myself up, I put on one of my many lace dresses - life feels a little better right away!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti