3/04/2012

Farkkuseilori


Lähtökohtahan on se, etten osaa käyttää oikein mitään matalavyötäröistä, saatika housuja tai farkkuja. Siksi joka kerta kun vetäisen jompaakumpaa päälle, näyttää tulos omaan silmään jotenkin... Oudolta. Varsinkin kun vetäisee päälle kumpaakin samalla kertaa, kuten tänään. (Kuten näkyy, en myöskään osaa poseerata näissä vaatteissa.) Vaihtelu kyllä välillä virkistää, joten anti mennä! Farkuista on kyllä myönnettävä, että nämä ovat istuvimmat, jotka olen ikinä omistanut - todella mukavat päällä.

Seilorineule: Topshop / farkut: Levi's Curve ID

Olen heilunut tässä asussa nyt kaupungilla ja kotona siivoamassa, mutta illaksi varmaankin vaihdan jotain ehkä 20-luvun henkistä - ohjelmassa on nimittäin The Artist, enkä jaksaisi odottaa! Sitä on kehuttu todella paljon, ja pelkäänkin että omat odotukset ovat jo liiankin korkealla. :) No, illalla se nähdään. Ihanaa sunnuntaita!

Translation: I'm not used to wearing anything low-waisted, nor jeans for that matter. And today, boom, it's both! I love that Topshop jumper of mine, and those Levi's Bold Curve jeans really are very well fitted and super comfortable. I might change the outfit for the evening though, we're going to see The Artist and I just can't wait. :) Hope you're having a lovely Sunday as well!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti