2/04/2012

Lupaus kesästä

Toivoin, että tämänviikkoisesta postipaketista kuoriutuisi jotain ihanaa. Sen sijaan sainkin jotain aivan uskomattoman täydellistä. :) Tein viime viikolla Asoksen aleihin täsmäiskun sohvalta käsin, ja sieltä löytyi pari juttua. Tilauksen mekko tuli jo näytille asukuvissa, ja nämä popotkin on saatava tänne heti, eikä sitten joskus kun lämpömittari taas näyttää plussaa:


Bertie oli mulle merkkinä täysin tuntematon, mutta tämän sokkotilauksen jälkeen kiinnostuin kyllä merkistä huomattavasti! Olen haaveillut loafereista pitkin vuotta, mutta ongelma on usein se, että oma jalkani on liian kapea pyöreäkärkisiin lompsottimiin. Sovittelemani perinteiset loaferit ovat lisäksi näyttäneet tosi massiivisilta näissä rimppakintuissa. :)


Mutta kristus näitä kaunokaisia! Olen aikaisemmin tilannut yhdet kengät netistä, ja koko osui nappiin just eikä melkein myös sillä kerralla. Nämä Bertien tupsuloaferit sujahtivat jalkaan kuin sukka, ja ovat vähintään yhtä mukavat. Laadun todella tuntee.


Mantelinmuotoinen kärki, pienet tupsukoristeet, piparkakkukuviota. Rakastan. Voi kun nyt lumet sulaisi nopeasti ;)


Translation: I was hoping I had ordered something nice from Asos sales - instead I got two w-o-n-d-e-r-f-u-l pieces! The dress will be seen in outfit posts, but I had to come and show you these Bertie beauties. The fit is perfect, they feel like socks and I just adore the details. Gosh, I hope the snow will melt soon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti