1/28/2012

Viesti

Vietin torstai-perjantai -päivät erittäin kivoissa merkeissä; en itse asiassa edes muista koska olisin ollut niin pitkää aikaa niin iloisella tuulella! :) Mielenkiintoiset luennot, tehokas urheilu, hauska leffa, ihanat uudet tuttavuudet ja mahtavat "vanhat" ystävät - hassua miten joskus asiat menevät tosi putkeen. :) Eräs kavereista yritti jopa toimia hovikuvaajana, mutta malli ei osannut käyttäytyä kameran edessä, as you can see:


Perus. Katsottiin siis tuo Bridesmaids, eikä ollut ollenkaan niin huono kuin mitä olisi voinut olettaa! :D Naurettiin ääneen montakin kertaa, ja huumori oli paikoittain yllättävän purevaa. :)

Ja loppuun vielä ehkä hienoin viesti, jonka yökyläillyt kaverini oli jättänyt kameraani (Blogger ei tee yhteistyötä eikä gif näköjään toimi, jos kuvaa ei klikkaa):Vitsit, mulla on ihan parhaat kaverit. :)

Translation: The last two days I've been having a really good time! Spending time with some "old" friends, meeting new, nice people, watching a movie (Bridesmaids, not bad!), going to a gym class and studying things that are actually very interesting. Plus my friend who was staying at my place left me a very sweet message in my camera! <3 Hope you're all having a spectacular weekend. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti