1/03/2012

Tervetuloa, 2012!


Olen hyvin tietoinen, että sanonta "uusi vuosi, uudet kujeet" on todella passé ja erittäin förbi, mutta sallittakoon se nyt ihan siksi, että on mukavaa ajatella uuden vuoden tuovan mukanaan jotain uutta ja iloista! Sitä nimittäin ainakin itse tarvitsisin. :)


Loma on itsellä sujunut varsin mukavissa merkeissä, en nimittäin ehtinyt koneen eteen lähes viikkoon! Kuulostaa nykyihmisen korvaan jo melkein hurjalta, mutta loppujen lopuksi tauko toimi varsinaisena hermolomana. :) Sitä ehti loppujen lopuksi tehdä vaikka mitä - en ollut edes tajunnut koneella istumisen vievän niin paljon ajastani! Tartuin pitkän tauon jälkeen omalla ajallani kirjaan ja luin Kjell Westön romaanin Missä kuljimme kerran (toivottavasti joku muukin on seurannut sen tv-sarjaversiota FST:ltä, todella hyvä!), näin pitkästä aikaa myös "eteläisiä ystäviäni" ja kierrätin vierasta Helsingissä.
Onneksi päätettiin myös kipaista Kiasmaan 1.1.2012, koska siellä itse entinen museon johtaja Tuula Arkio piti yleisölle opastetun kierroksen Kiasman historiaan, arkkitehtuuriin ja henkilökunnan tiloihin. Todella ainutlaatuinen tilaisuus ja mieleenjäävä kokemus! :) (Kaiken lisäksi sisäänpääsy ja kierros olivat täysin ilmaisia, ja paikan päällä tarjoiltiin museovieraille kahvia ja suklaata. :P Rakastan tällaisia tapahtumia!)


Vielä yksi aikaa vienyt asia: Vagabond-peli! Superhauska :)


Kaikille oikein huippua vuotta 2012! Mulla on sellainen olo että tästä tulee hyvä vuosi! :)

Translation: Hi there again! I had a true holiday: didn't use my computer in almost one week! :) I've never actually thought how much time I spend in front of it, but now I had time to finally read a book (which was not Harry Potter! In fact it was Där vi en gång gått by Kjell Westö and it was absolutely fantastic), meet my friends in Southern Finland, visit museums in Helsinki with a guest and also play board games, like Vagabond. :) I wish everyone a great, great new year 2012! I have a feeling this is going to be a very good year!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti