1/15/2012

Löllöilysunnuntai

Tämä sunnuntai on niin perinteinen kuin olla voi: opiskeluhommia, siivousta ja ehkä kävelyllä käyntiä. ("Kävely" tarkoittaa mulle sunnuntaisin sellaista lenkkiä, joka kulkee ruokakauppaan ja takaisin, ja josta jää käteen pari suklaapatukkaa.) Tällaisina päivinä en todellakaan panosta pukeutumiseen, mutta koska itseäni aina kiinnostaa mitä bloggaajat pitävät päällään löllöilypäivinä, isken nyt asukuvat tämän päivän lookista. :)


Mekko on Monkin aleista viime kesältä, ja se on superpehmeää materiaalia. Vyö on jonkin mekon mukana tullut, en muista yhtään minkä. :) Ja villasukat jalkaan tietysti myös, siellä on kylmä! :)

Hassua huomata, että laivastohenkisyys on hiipinyt näin olennaiseksi elementiksi pukeutumisessa.


Translation: It's going to be a very basic Sunday for me - cleaning up my apartment, study things, and maybe having a little walk (to the supermarket to buy some chocolate). Anyway, I'm always curious about what fashion bloggers are wearing during days like these, so here's my "relaxed Sunday" outfit! Dress is from Monki sales last summer, it's super comfy. Enjoy the last bit of the weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti