1/25/2012

(Epä)varmuustekijä

Ta-daa!


Kyllä, näette oikein. Ne ovat matalavyötäröiset farkut. Ettekä usko miten suuri kynnys oli laittaa nämä tänään päälle! :)
Ensin pohjustusta. Mulle ei kerta kaikkiaan istu matalavyötäröiset housut. Niiden kanssa on aina käytettävä vyötä, koska vyötärökaistale on järjestään liian löysä. Housut siis saattaa muuten istua täydellisesti, mutta takapuolelle jää sellainen ärsyttävä lörpäke.

Farkut: Levi's Curve ID / T-paita: lahja / Neule: Mango

Olin kaverin mukana kun hän etsi itselleen uusia farkkuja, ja juteltiin tästä ongelmasta. Vieressä kuunnellut myyjä totesi, että hei sun täytyy kokeilla näitä Leviksen Bold Curve -farkkuja. Menin sovituskoppiin erittäin epäileväisenä, vedin farkut jalkaan - ja ne istuivat kuin sukka. Käsittämätöntä. Niin että nyt sitten omistan matalavyötäröiset farkut!


Paidasta on myös sanottava sananen, sain sen nimittäin myöhäisenä synttärilahjana. Lahjan antaja on siis itse painanut tuon, ja olen ihan äärettömän otettu! Superhieno!!!

Translation: Yes, you got it right - I am wearing low-waist jeans. These are the first ones ever that actually fit me perfectly, usually I have to add a belt to keep that horrible gap on the waist away, but Levi's Bold Curve solved that problem! I'm quite sure I won't be wearing these every day (well they are low-waisted after all...) but it's fun to experiment with different silhuettes once in a while. :) The t-shirt was made by my friend and I got it as a late birthday present. I'm positive it's the coolest tee I've ever seen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti