1/31/2012

"By the time you read this, I've moved to Fiji."

Tämänpäiväisissä asukuvissa hiukset on täysin laittamatta, mutta tuleepa välillä tällaisia "luonnontilaisia" kuviakin esiteltyä. ;)

Neule: Promod / Hame: Forever21 / Vyö: Asos

Eniveis, tänään kaikki lähti noista Palmrothin outletin aleista löydetyistä ylipolvensaappaista, joiden ylös- ja alaskäännetyt saappaansuut pikkuisen näkyvät kuvissa. Ne on nimenomaan tehty tälle säälle, koska niissä on karvavuoraus koko matkalta. Kerrankin pysyi varpaat lämpiminä! Seuraksi mulle harvinainen tuubihame ja ihana vesiputouskauluksellinen neule. Avot. :)


Otsikko kertonee kaiken oleellisen... En kestä, että mulla on niin monta läsnäolopakollista luentoa tällä viikolla ja pitää käppäillä tuolla ulkona! Koko tämänpäiväisen komeuden päälle vetäisin vielä muhkean villatakin, lämpimän takin, villabaskerin, ison huivin ja kahdet tumput. Joskus vielä muutan jonnekin lämpimään!


Translation: Today's outfit - cardigan from Promod, skirt from Forever21, belt Asos and the wonderful, superpractical over-the-knee eskimo boots from Pertti Palmroth. And hair straight from the shower, but sometimes it's ok to be natural. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti