12/14/2011

Kiitos, vaatejumalat


Pieni tuokiokuvaus eiliseltä, olkaa hyvät:

Eräs neiti päätti ruokakaupassa käytyään "piipahtaa nopeasti" Hennesillä (tämä tarkoittaa normaalisti sellaista tenttiinluvun välissä tapahtuvaa aivojen nollausta, joka ei velvoita ostostapahtumaan). No, siellähän oli alennusmyynnit - tähän aikaan vuodesta häh. Onko mulla mennyt jotain ohi?! Ja kuinka ollakaan, eräs pitsinen mekko oli rekissä mojovalla alennuksella. Yksi kappale. Just passelia kokoa.


Kyllä kyllä, tiedän että mulla on näitä vaaleita pitsisiä vaatekappaleita aika kiva kokoelma jo - mutta meidät on kuulkaa tämän mekon kanssa vaan tarkoitettu yhteen! Ensinnäkin, koska sillä matkalla kun kävelin mekko käsivarrellani sovituskoppiin, oli jo kaksi (!) naista kysynyt, mistä kohtaa kauppaa löysin mekon ja aionko ostaa sen vai luovuttaisinko sen kenties eteenpäin. (In your dreams.) Ja toiseksi koska kassaneitikin huudahti kateellisena, että "sää löysit tämän mekon alennuksesta!". Ja kolmanneksi, koska Asoksen luottopitsimekkoni on jo täysin hajoamispisteessä, joten tarvitsen sille korvaajan. :)


Eikös vain ollutkin ihan perusteltua. ;)

Translation: I know I know, I already have quite a collection of light-coloured lace clothes, but this dress and me are meant to be together! :) I got this on sale from H&M on Tuesday and, long story short, it's perfect.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti