12/11/2011

Baby it's cold outside!

Ohoh, tulipa vahingossa pidettyä vapaapäivä blogista! Perjantain pippalot menivät ainakin omasta näkökulmastani todella kivasti - ruokaa, juomaa, loistomusiikkia ja hyvää seuraa riitti pikkutunneille asti. :) Ja tältä se näytti:


Mahtavat alkudrinkithän meillä koostuivat niinkin glamöröösistä yhdistelmästä kuin kylmästä glögistä ja tujauksesta kirkasta. :D Maku oli kuitenkin paljon parempi kuin olisi ehkä odottanut ( ;) ) ja drinkkilasien reunaan asetellut, kaneliin dipatut appelsiiniviipaleet tekivät jo ihmeitä! Opiskelijabidjetin hienostelua ;D


Ja jep, päädyin sitten tuohon hopeiseen mekkoon! Järkeilin, että sille on kuitenkin paljon vähemmän sopivia tilaisuuksia kuin siniselle pupumekolleni (miksi alan nauraa joka kerta kun kirjoitan tuon...). Ja taisi olla aika nappi valinta, jatkoilla tuli joku söötti tyttö ex tempore kehumaan meikän asua, jee! :)


Tänään on ollut tosi laiska sunnuntai. Huomenna lupaan pyhästi itselleni ryhdistäytyä, nyt kutsuu kanelipulla ja kahvikuppi, ciao!

Translation: Friday night with plenty of food, fancy drinks, awesome music and nice people - that's my cup of tea mulled wine! :) I ended up wearing the silvery dress, and I guess it was the right choice: I even got compliments of it at the afterparty, yay. :D Today's been suuuuperlazy, but I promise myself tomorrow I'll be productive. Now the cinnamon roll and cup of coffee are calling my name, so ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti