10/21/2011

Nothing but blue skies from now on

Arvatkaa mitä! Se olisi pitkästä aikaa kämppäpostauksen aika! :)

Osa kuvista on otettu illalla, eli ne on siksi keltaisempia. :)


Sohvaseinä peiliseinän kautta kuvattuna. Olen todennäköisesti aiemminkin maininnut, että sisustuksessa pyrin karsimaan sellaisia yltiötyttömäisiä aineksia - mun pukeutuminen jo tihkuu estrogeeniä, joten tykkään että oma koti on aika neutraalin rauhoittava. Harmaa, valkoinen ja ruskean sävyt miellyttävät mun silmää erityisesti, ja tuo harmaa sohva on IHANA. :)


Näkymä olkkarista makuuhuoneeseen. Tuo kaarenmuotoinen oviaukko on yksi lempijuttujani tässä kämpässä, kuten myös vasemman laidan radio-cd-kasetti-lp -soitin. Nukkuva tyttö on Man Rayn valokuvasta tehty juliste. Punainen toimistotuoli on opiskelijabudjetin pakottama valinta, en ole sen suurin ystävä, mutta se saa tuossa hengailla niin kauan, että tili näyttää iloiselta.


Ja sitten! Muistatteko vielä tyttönurkkaukseni parin vuoden takaa? Vaaterekki sai väistyä, kun sain perintönä tuollaisen tummaa puuta olevan hyllykön. Päätin täyttää sen korkokengillä - ne ovat niin kauniita, että ansaitsevat oman näyttelynsä. :)


Muutama raidallinen tavara (olette saattaneet huomata, että mulla on lievä pakkomielle kaikkeen raidalliseen) ja toistaiseksi täysi karkkikulho. Peltirasia on Pariisista.


Pieni olkihattu on ModClothilta ja mustat samettikorkkarit Vagabondin. Ostin nuo kengät itselleni synttärilahjaksi melkein 5 vuotta sitten, hullua :)


Käsilaukku on Urban Outfittersiltä. Ja sohvakirjoina tietysti lempikaupunkejani koskevat opukset. :) Kuten näkyy, nuo kaksi kaupunkia ovat esillä ihan joka puolella tätä kämppää - tytön saa pois Nykistä ja Pariisista, mutta kumpaakaan ei saa pois tytöstä.


Ruokapöydän ylle valikoitui itse ottamani valokuva Brooklyn Bridgestä ja korttikokoelma.

Siinäpä se! Kummasti sitä viihtyy heti kämpässä paremmin, kun on saanut sen omannäköiseksi.

Translation: My apartment in pictures. A lot of stuff reminding of my favourite cities, as you can see!

2 kommenttia:

  1. Ei tällaisia blogeja saisi olla! Siis tällaisia, jotka imasevat lukijan mukaan hyvin kuvin ja tekstein. En edes muista mitä kautta tänne päädeyin, mutta tajusin vain lukeneeni vajaan puolen tunnin tätä. Ihania kuvia ja ajatuksia :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kommentti, Snadia, kiitos! :) Tervetuloa tänne!

    VastaaPoista