10/04/2011

Greatest hit

Rakastan värejä ja erilaisia kuoseja pukeutumisessa. Silti tasan joka syksy ihastun harmaaseen ja beigeen uudelleen - toisin kuin voisi kuvitella, ne eivät todellakaan ole tylsiä värejä!


Tuosta Promodin vesiputouskaulus-neuleesta on tullut ihan lemppari! Sanoin tuota cappuccinon väriseksi, mutta kaveri korjasi, että sävy on oikeastaan lähempänä tuplaespressoa maidolla. Miten vaan... :D


Hame taas on American Apparelin. Mietin tuon ostoa aika kauan, enkä voisi olla iloisempi että tulin sen lopulta hankkineeksi. Koulutyttöfiilistä juuri sopivassa määrin.


Kengät ostin Pariisista jostain pikkukaupasta. Maksoivat vain 15 euroa, ja vaikka niissä on aika huikea korko, tasapaino on erittäin kohdallaan. Ihana fiilis kun on tehnyt huippudiilin ;)

Nautitaanpa tiistaista!

Translation: I love colours and prints when it comes to clothes, but every autumn I fall (hahahah "fall", get it, get it?!) for grey and beige again. Everything but boring, if you ask me! Today I'm wearing a knit from Promod (this particular one is becoming my wardrobe staple), skirt from American Apparel and shoes from a little shop in Paris (I'm not trying to sound cool, just can't remember the shop's name ;)). Enjoy the Tuesday! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti