9/08/2011

Päivän asuja - vuodelta 2008

Ja niin tuli päivä, jolloin päätin laittaa blogiin muutaman vanhemman kuvan! :) Näitä oli ihana katsella ja huomata, että olen ollut hametyttö selkeästi jo aika kauan. :D Vieläkin vanhempia olisi toki löytynyt, mutta niissä on muita ihmisiä mukana lähes kaikissa enkä jaksa alkaa suttaamaan kasvoja. Tajusin kuitenkin, että minulla on vieläkin käytössä eräät farkkushortsit, jotka ostin 2003. Mitäääääää.


Barcelonassa 2008. Käytän edelleen tuota hametta, jolla oli jo tuolloin ikää. Bolero, kaulakoru, laukku ja huivi ovat edelleen käytössä nekin. Ja oi lyhyet hiukset, näyttää paljon kivemmilta kuin muistinkaan!


Tämä on Turusta, vuosi taitaa olla se sama 2008. Marimekon omenatennarit olivat hitti meidän lukiossa, käytin omani puhki. :D Hame on kaapissa edelleen, mutta neuleen varasti joku viime syksynä Pariisissa baarissa nimeltä Pop In. Joka on muuten ihana baari.


Edelleen sama vuosi. Huomatkaa valkoiset sukkahousut, tykkäsin niistä jo silloin! :D Mekko alkaa nykyään olla jo aika kauhtunut, harmi kyllä. Värikkäät puu- ja muovihelmet oli muuten tuolloin päivän sana.


Taas ne ompputennarit! Ja ruskeat sukkahousut. En tiedä käyttäisinkö nykyään... Hame on edelleen käytössä, samoit paidat. Muistatteko kun yläasteella ja lukiossa laitettiin aina pitkähihaisen paidan päälle t-paita? Ja sitten kauppoihin tuli niitä paitoja, joissa oli ikään kuin t-paita jo valmiiksi siinä päällä? :D Muoti, I love you.


Tämä kuva oli pakko laittaa siksi, että a) minulla oli vaaleat hiukset ja b) löysin tuon paidan kun muutin takaisin Suomeen, ja se näkyy päällä mm. tässä postauksessa. Harmi, että tuo rusettinauha oli kadonnut.


Ja viimeinen. Nuo hiukset!!! Olin semihippi kuten näkyy. Baskerit <3

Hehe, olipa kivaa muistella. Hyvää torstaita kaikille, huomenna on jo perjantai! Jippii!

Translation: Some of my outfits from 2008, sîl-vous-plait! I still use most of these clothes. I always love to think about the history I have with certain clothes. :)

1 kommentti:

  1. Very romantic and sexy retro look!Thanks!
    http://bestfashionpantyhose.blogspot.com/

    VastaaPoista