4/14/2011

Garderobe favs - skirts

Jatketaan mekoista sujuvasti hameisiin! Jos mekot ovat maailman helpoimpia vaatekappaleita, niin hameet ovat kyllä toiseksi helpompia. :) Ne kun muuntuvat moneen tilaisuuteen ja menoon.


Zaran punainen hame on suhteellisen uusi ostos, mutta tätä on tullut käytettyä jo nyt niin paljon, että vaate on jo todistanut itsensä yhdeksi pukeutumiseni peruspilareista. Helppo yhdistellä erilaisiin yläosiin, ja tuo kaivattua väriä asuun!


Tämä ruusunpunainen H&M:n hamonen lähti mukaan muistaakseni silloin, kun Ideapark oli juuri avattu :D Hyvä esimerkki siitä, että käytän lempivaatteitani vuosikausia - vanhin suht aktiivikäytössä oleva hameeni on vuonna 2005 kielikurssi-reissulla ostettu! :)


Täydellinen kynähame löytyi Weekdayn vintagepuolelta viime kesänä, ja on ehdottomia lempihameitani. Niin muuntautumiskykyinen!


Ja ah. Viimeisin hameostokseni. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun on katsellut jotain asiaa kaupassa lukemattomat kerrat, ja lopulta ostaa sen? Veikkaan, että tästä tulee vielä mun kesäsuosikkini. :) American Apparelin polkagris-hame siis kyseessä.

Translation: My favorite skirts. :) First is Zara, second H&M, third Weekday vintage and the last American Apparel. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti