4/21/2011

Eilinen

Kun asuu Pariisissa huhtikuussa, lämpöasteita on 27 ja mansikoita myydään joka puolella, paras idea on pitää iso piknik. Mielellään isolla lössillä Luxembourgin puistossa. :)


En laita tänne nyt ihmisistä kuvia sen kummemmin, mutta kerrottakoon, että meitä oli parisenkymmentä kappaletta, ja istuimme puistossa kuusi tuntia. :D


Sitten aurinko alkoi laskea.


Alettiin miettiä mihin suunnattaisiin seuraavaksi. Tässä on Szilvi.


Franzi, Veronika ja Edgar miettivät.


Päätettiin mennä Saint-Micheliin!


En koskaan juo olutta (paitsi belgialaista kirsikkaolutta), mutta ihana Ecki oli löytänyt kaupasta suomalaista kaljaa ja ostanut mulle. :) Söpö Ecki.


Katseltiin Seinellä risteileviä paatteja ja juteltiin.


Leikittiin kameroilla. Tässä on Franzi ja Laura.


Ja sitten kello olikin jo vaikka mitä, ja tallusteltiin kotiin. Aika kiva keskiviikko. :)

Translation: Yesterday it was hot in Paris, so we went to Luxembourg gardens for a huge picnic. We sat there for six hours, watched the sunset and then continued the evening in Saint-Michel, by the Seine. Perfect day, really.

2 kommenttia:

  1. Oi, miten kaunis iltahämärä! Kauanko muuten olit opiskellut ranskaa ennen Pariisiin muuttoa? Miten sopeutuminen vieraaseen kieleen sujui muuton jälkeen?

    VastaaPoista
  2. Moi Susu :)

    Aloitin ranskan kasiluokalla yläasteella ja jatkoin lukiossa, mutta innostus laimeni siinä samalla aika lailla. Yliopistossa se jäikin sitten kokonaan, eli kahteen vuoteen en ollut missään yhteydessä koko kieleen, ennen kuin tänne muutin. Siihen nähden on mennyt älyttömän hyvin - ranskaa oppii täällä väkisinkin, ja motivaatiokin on ihan eri tasolla kun täällä asuu! Ei taida olla parempaa tapaa oppia vierasta kieltä kuin toiseen maahan muuttaminen. :)

    VastaaPoista