2/22/2011

Kenkiä (taas)!

Kaikille blogiani seuranneille on varmasti tullut selväksi rakkauteni mekkoihin ja hameisiin. Nyt voin ihan virallisesti paljastaa myös toisen addiktioni: mustat nahkakengät. Mustat siksi, että jostain syystä en oikein osaa pelailla väreillä, kun kengistä on kyse - mustat sopivat päivittäiseen käyttöön muita värejä paremmin. Nahkaiset siksi, että nahka kestää, ja se todella tuntuu ylelliseltä.


Andrélta ostetut nahkaiset kävelykengät irtosivat kolmanneksella alkuperäishinnastaan, ja ovat huippumukavat jalassa! Hankin Pariisiin muuttaessani näitä muistuttavat, tekonahkaiset klopottimet, jotka menivät rikki parissa kuukaudessa. Näiden suhteen on toivoni hieman korkeammalla. :)


Asokset alesta napatut nilkkurit hurmasivat tuolla "pitsisellä" yksityiskohdallaan. Nämä huutavat kavereikseen värikkäitä sukkiksia tai polvisukkia!

Translation: You've probably noticed my addiction to dresses and skirts - well, I'm also into black leather shoes. :) Here are my new loves: first pair from André and the second from Asos (I adore the "lace" part")!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti