2/19/2011

Bag lady

Minussa on vähän jumittajan vikaa monessakin asiassa, ja selkeästi se näkyy myös laukkumieltymyksissäni. Kun löytyy yksi hyvä, käytän sitä kaikkialla - ja todellakin kaikkialla. Yliopistolla, töissä, shoppaillessa, baarissa... Tosin hienompiin juhliin mulla on tietenkin jotain vähän juhlavampaa ;).


Viime postauksen yhteydessä tuli ilmi rakastumiseni punaiseen väriin, ja viime aikoina tämä on laajennut koskemaan myös punaisia asusteita. Ensin tuli Urban Outfittersin punainen pikkulaukku, mutta harmikseni se ei ollut oikeaa nahkaa, ja osoittaa jo kovan käytön jälkeisiä kulumisen merkkejä. Siksipä, kun iskin silmäni Marrakeshin suuressa basaarissa tähän punaiseen kaunokaiseen, oli homma sillä selvä.


Kannan mukana aina iPodiani, jota suojaa 3 vuotta sitten Lontoosta hankittu art deco -henkinen pussukka. Rakastan kaiken maailman rasioita ja pussukoita: pin up -rasia on Turusta jostain pikkuliikkeestä ja kätkee sisäänsä lääkearsenaalin, Breakfast at Tiffany's -rasia taas joululahja ystävältä ja sisältää minttupastilleja. Lompakko on joululahja pikkuveljeltäni, ja yksi lempiesineistäni.


Huulipunia ja puuteria tulee aina raahattua mukana. Puuteri on Cliniquen, punat järjestyksessä Sephoran (tummin), MaxFactorin (oranssein) ja Goshin (pinkki). Lisäksi kannan aina ja joka paikassa tuota ystävältä läksiäislahjaksi saatua Moleskinen Pariisi-muistikirjaa, jossa on metro- sekä katukartta. Loistava esine.

Translation: My bag and what's in it! The red (!) bag is from Marrakech, and if it was a man, we would be married by now.
The cute art deco -bag holds my iPod. I love little boxes, and I've got two of them - one is for medicin, the other for mint candies. I got my purse as a Christmas gift from my little brother; as you can see, he has an exquisite taste too! ;)
The make up I'm usually carrying with me: powder from Clinique and lipsticks from Sephora, Maxfactor and Gosh. Plus the most important thing: the Moleskine notebook, which has the metro&street map of Paris in it. So practical.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti