9/30/2010

Prima ballerina


Mekko Eucalyptus, kuvat Prahan kaupunginteatterista. Suosittelen lämpimästi käymään balettiesityksessä jos satutte Prahaan, halvimmat liput saa 4 eurolla!

9/24/2010

Oops

Vinkki Pariisissa vieraileville: Bellevillen metroaseman läheltä saa hyvin edullisesti hienoja kenkiä. (Muuten en suosittele kyseistä aluetta lainkaan, siellä liikkuu aika outoa porukkaa, mutta päiväsaikaan se on okei. Ja kauniiden kenkien vuoksi sen kyllä kestää. ;D)

Lähdin Bellevilleen vain pitämään ystävälleni seuraa, kun hän etsi itselleen syyskenkiä. Tulos: päädyin ostamaan kolmet kengät. Oikeesti, nyt kyllä loppuu tämä kenkähamstraus! ;) Tässä uudet kaunokaiseni:

Mustat ballerinat supersöpöillä koristuksilla maksoivat 8 euroa.


Syksyn harmaat ilostuttajat irtosivat 15 eurolla.

Ja supermukavilla blingblingbaltsuilla oli hintaa 9 euroa.

Halpaa huvia, mutta nyt kyllä pistän tälle kenkäshoppaukselle stopin! Lähden aamuyöllä Prahaan pienelle getawaylle, eli à bientôt - ihanaa viikonloppua kaikille. :)

9/20/2010

Maailman kauneimmat kumpparit

En kerta kaikkiaan voi uskoa onneani. Käväisin tänään hengaamassa Montmartrella ystäväni kanssa, ja katsokaa, mitä löysin yhdestä secondhand-storesta. Ainoat kappaleet, just mun kokoa.


Kyseessä tietysti Vivienne Westwoodin Melissat.


Nyt ainoa harmittelun aihe on se, että täällä on ihan mahtavat ilmat, 22 astetta ja aurinko vaan paistaa, eli en pääse vielä vähään aikaan käyttämään näitä... :P

Now Playing: Caetano Veloso - Tropicalia

9/19/2010

Klisee numero yksi

Pitsimekko Indiska, bolero Asos, baskeri H&M, vyö äidin vanha ja kengät jostain pariisilaisesta pikkukaupasta. Eiffel-torni kuvausrekvisiittaa.

Pariisissa asumisen hyviä puolia: jos huvittaa lähteä museoon, parin metropysäkin päässä on Louvre, Musée d'Orsay ja L'Orangerie näin muutamia mainitakseni. Jos on nälkä, voi ostaa boulangeriesta patongin tai pain du chocolat'n ja mennä Luxemburgin puistoon syömään sen. Jos huvittaa leikkiä turistia, niin tossa lähellä on tollanen Eiffelin torni. Jos huvittaa shoppailla, niin astuu vaan ovesta ulos - ongelma on päättää, mihin kauppaan menisi ekaksi.


Huonot puolet: viikonloppuiset ihmismassat on tällaiselle perusmaalaistollolle aika hurja kokemus. Metron aamuruuhka on myös ihan omaa lajiaan - siihen verrattuna ne Atrian kuuluisat fisutkin lilluvat ihan mukavasti siinä tilliliemessään.

Taiston tulos: plussan puolelle jäädään ja koreesti.

Hyvää yötä!

9/11/2010

Ja minähän en sitten osta mitään

Tein tänään superpitkän kävelylenkin Pariisin keskustassa ja noh, saatoin poiketa ihan pariin kauppaan...


Miu Miu -tyylinen hame Bershkan alerekistä, sininen pallopaita pitsikoristeella Promodin alesta - yhteensä maksoivat alle 20 e. Laukkuhan on se sama jota olen käyttänyt koko kevään/kesän. ;)

Ai että tykkään tästä kaupungista! Lähikaupan taustamusiikkina soi Edith Piaf ja Stevie Wonder, patonki on hyvää ja rakennukset kauniita. Saatan sopeutua tänne ihan hyvin... :D

9/08/2010

Oho, ostin kengät - osa 57

Pariisi on vaarallinen kaupunki. Täältä löytyy superhalpoja ja suussasulavia leivonnaisia, vaatekauppoja kuin meren mutaa, ja, mikä pahinta, kenkäkauppoja. Ja millaisia kenkäkauppoja! Löysin tänään kolmet Elämäni Kengät, joista kaksia en ostanut (paljostako löisitte vetoa että käyn ne vielä hakemassa?) ja kolmannet, jotka... No niin. Ihanathan ne on.


Lisäksi ostin tuollaisen huippusöpön peltipurkin, saan vaikka koruja sinne piiloon! Lisäksi Hennesin suihkugeeliä (halvinta), ensimmäinen oma muki (irtosi muuten eurolla) ja kynsilakan poistoaine Sephorasta. Sain muuten samantien kanta-asiakaskortin kyseiseen meikkikauppaan - ensi askel kotiutumiseen, eiks niin? :D

9/07/2010

Parisian days


Terveisiä Pariisista! Yritän parhaillaan asettua aloilleni tähän ihanaan kaupunkiin, tottua raivostuttavaan byrokratiaan ja saada kaikki mekot ja hameet mahtumaan uuteen pieneen vaatekaappiini.

Olen tosi tyytyväinen kämppikseeni, joka on ranskalainen opiskelijatyttö. Se pitää korkokenkiä kirjahyllyssä ja omistaa maailman hienoimman punaisen nahkasalkun. :) Niin, ja onhan se tosi mukava ja auttavainenkin. :D


Kävin tänään uudella yliopistollani, ja tsekkailin samalla puolella silmällä, miten ranskalaiset opiskelijat oikein pukeutuvat.Tein seuraavan huomion: yleisesti ottaen vaatetus oli (omalla mittapuullani) tylsää. Farkkuja näkyi omaan makuuni aivan liikaa, ja hei oikeesti, ei aina tarvitse olla sitä mustaa paitaa ja nahkatakkia. Mutta erään jutun nämä pariisilaiset handlaavat - kauniit kengät. Lähes kaikilla vastaantulevilla on jaloissaan ihanat, laadukasta nahkaa olevat korkokengät. Ajatuksissa on mennä huomenna kaupungille kiertelemään, ehkä omalle kohdallekin osuu vastaavat? ;)


Päivänasuja ei nyt lähiaikoina varmaan paljoa kuulu, mutta päivittelen kaikenlaista muuta tänne joka tapauksessa! Tässä kahden blogin ylläpitämisessä on loppujen lopuksi aika paljon hommaa :D

Ps. Postauksen kuvat on räpsitty uusilta kotikulmiltani. Innostuin taas vähän ton muokkausohjelman kanssa...

9/03/2010

Military Cowboy

Tässä tämän päivän asu siinä kuosissa kuin se oli ennen ulko-ovesta sateeseen ja vaakatasoon tuivertaman tuulen armoille astumista!

Neulemekko on Forever21:stä, tykkään edelleen kovasti sen Michael Jackson -viboista. :D Kuten huomaatte, en raaskinut sittenkään leikata lettiäni lyhyemmäksi, olen jotenkin jo tosi kiintynyt tuohon pituuteen. Pahus. ;)


Saappaat ostin Pekingistä joskus alle kympillä, ja yhä ovat hyvät jalassa! Pienet cowboy-vaikutelmat eivät haittaa, kun keltaiset koristekirjonnat ovat tarpeeksi tyttömäiset.

Loistoperjantaita kaikille!

9/02/2010

Kuolattavaa taas ruudussa!

Äkkiä teeveevastaanottimet kolmoselle, ruudussa näkyy yksi maailman kolmesta komeimmasta miehestä: Simon Baker. ;)

(Ja sivumennen sanoen, ne toiset kaksi komeinta ovat Joseph Gordon-Levitt ja Verneri Pohjola.)

9/01/2010

Say hello to...

Viimeinen asia, jonka ehdin tilaamaan netistä tänne Suomen kotiin: mineraalimeikit. :D Olen täysi noviisi mitä näihin mineraalijuttuihin tulee, mutta innostus nousi sitä mukaa, kun muissa blogeissa hehkutettiin näitä jauheita.


Omat mineraaliputelit tilasin Lily Lololta, tosin halpoina näytekokoina näin ensialkuun. Käytin niiden levittämiseen Body Shopin isoa sivellintä, ja pyörittelin sitä poskilla ahkerasti, mutta ilmeisesti en ainakaan vielä ihan haltsaa tuota levittämistä, koska en huomannut mitään kummempaa eroa entiseen. Johtunee siitä, että olen tosiaan ihan vasta-alkaja näiden käytössä. :) Eli annan vielä näille uuden mahdollisuuden... Tilasin tosiaan noita meikkipohjia, yhden "aurinkopuuterin" ja poskipunan.

Argh pitäisi pakata... Mutta miten muka pystyy päättämään mitä haluaa ottaa vuodeksi mukaan?! Joudun jättämään esimerkiksi suurimaan osan kengistäni tänne. Auts. No, ehkä Pariisissakin on jokunen kenkäkauppa... ;)

Muutama pari niitä kullanmuruja, jotka joudun jättämään tänne. Sydämeni itkee verta.

Now Playing: The Strokes - Last Nite