9/20/2010

Maailman kauneimmat kumpparit

En kerta kaikkiaan voi uskoa onneani. Käväisin tänään hengaamassa Montmartrella ystäväni kanssa, ja katsokaa, mitä löysin yhdestä secondhand-storesta. Ainoat kappaleet, just mun kokoa.


Kyseessä tietysti Vivienne Westwoodin Melissat.


Nyt ainoa harmittelun aihe on se, että täällä on ihan mahtavat ilmat, 22 astetta ja aurinko vaan paistaa, eli en pääse vielä vähään aikaan käyttämään näitä... :P

Now Playing: Caetano Veloso - Tropicalia

2 kommenttia:

  1. En tiedä keneltä muulta olisin voinut kysyä tätä,joten toivottavasti osaisit antaa edes pientä vinkkiä :D Olen siis matkustamassa joulukuussa Budapestiin ja minulla on välilasku pariisissa, jolloin minulla on vaihtoaikaa 9½ tuntia. Koneeni laskeutuu Pariisin Charles de Gaulle lentokentälle. Ajatus melkein 10 tunnin vietosta lentokentällä ei tunnu kovin houkuttelevalta, joten osaisitko sanoa, että pääseekö kyseiseltä lentokentältä esimerkiksi junalla jonnekkin kiertelemään pariisissa?

    VastaaPoista
  2. Moi Lilia!

    Ehdottomasti kannattaa lähteä käymään keskustassa! Lentoasemalta lähtee RER-junia noin 20 minuutin välein ja ne pysähtyvät tosi hyvin keskustan alueella. Junamatka kestää puolisen tuntia suuntaansa, ja maksaa muistaakseni 8,50 euroa. Eli Charles de Gaullelle laskeuduttuasi etsi vaan RER-asemaa ("Gare"), kyltit on tosi selkeät, eli löydät varmasti junat!

    Tässä vielä yksi hyvä linkki noista junista: http://europeforvisitors.com/paris/articles/paris-cdg-ground-transportation-trains.htm.
    Hyvää reissua! :)

    VastaaPoista