8/30/2010

Top 10

Pitkästä aikaa topkymppilistaa kehiin! Pahoittelen pientä blogihiljaisuutta, hösään tässä epätoivoisesti vaihtoasioita ja SITÄ KÄMPPÄÄ.


1. Oma, ihana, uskomattomiin röhnötysasentoihin vääntyvä katti. Ei mikään kissa voi oikeasti nukkua keskellä keittiön lattiaa raajat levällään joka suuntaan?!


2. Tietyt asiat, jotka eivät toivottavasti koskaan muutu. Kuten esimerkiksi minä + kaverini = New Yorkin matkan suunnittelua. Mistä muka tulisi paremmalle mielelle?


3. Ystävät, joita näkiessä tuntuu kuin aikaa viime näkemisestä ei olisi kulunut ollenkaan.


4. Uudet, innostuneet tuttavuudet, jotka tarjoutuvat kämppäkavereiksi.


5. Gossip Girl (onhan siitä jo viikko kun viimeksi mainitsin kyseisen tv-sarjan?). Katson kausia 1 ja 2 "iltapaloina", erityisesti koska niistä tulee aina mieleen yksi huippu ihminen. Eräs sellainen asia, jota tulen Suomen opiskeluajoista kaipaamaan, ovat juuri Gossip Girlin katselusessiot kyseisen ystävättären seurassa.


6. Sen huomaaminen, että top 10 -listaan tulee viideksi ensimmäiseksi kohdaksi mainintoja itselle rakkaista ystävistä ja lemmikistä. Huomaatteko, en ole vielä täysin pinnallinen ja ulkonäkökeskeinen tyylibloggaaja ;)


7. Lähtöjännitys. Ei ole vielä alkanut, mutta odotan sen iskevän hetkellä millä hyvänsä.


8. Pakkaaminen. Olen aina tykännyt siitä, ja nyt näkee senkin, mitä vaatteita loppujen lopuksi oikeasti käytän ja mitä en. Rakastan myös tehdä esinelistoja.


9. Ranskankieliset Harry Potterit. Excuse-moi, mais joues-tu au Quidditch?


10. Syksy ja viilenneet ilmat. Ei sitä ikuista hikoiluakaan olisi pitempään jaksanut. :)

Postauksen kuvat weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Allekirjoitan kissan, gg:n ja ihanan kirpeät ilmat! Parasta on gg:n katselu pimeänä syysiltana kissa sylissä ;) Idyllin rikkoo vaan se, että meidän kissa on sellainen venkoilija ettei se kauaa viihdy mun sylissä (tai sitten mä vaan unohdan rapsuttaa sitä kun keskityn liikaa gg:n katseluun, hmmm...)

    VastaaPoista
  2. Hih, omakin katti on kyllä ihmeen hankala viihtymään sylissä... :) Mut onneksi Ed Westwickiä on niin kiva katsella että siinä kissatkin unohtuu! ;D

    VastaaPoista