8/17/2010

I love my job part 2

Olen viettänyt mahtavia päiviä viime aikoina. Hengailin ensinnäkin yli 14 tuntia putkeen työpaikallani loistoseurassa (miten ihmiselle voikin osua kollegoiksi ja pomoksi niin huippuja ihmisiä?!), ja seuraavana päivänä kävin juhlistamassa ystävän syntymäpäiviä bébé-leivosten merkeissä.

Kannattaa muuten käydä museossa joskus sulkemisajan jälkeen, jos sellaiseen tarjoutuu mahdollisuus. Veistokset ja maalaukset näyttävät ihan erilaisilta taskulampun valossa!

 Hypin myös kalliolla.

Päällä oli joskus Ginan aleista bongattu hulmuhame, Promodin teepis, New Yorkista kotoisin oleva rusettikoru sekä Hennesin henkselit, jotka eivät kylläkään kuvista erotu, mutta jotka toivat kivan "herrainlisän" tyttöasuuni.

Voi nami. Tämä kesä on tehnyt minusta virallisen herkkuperseen. Ei sillä ettenkö aikaisemmin olisi sellainen ollut, mutta makeanhimo on saavuttanut jo suorastaan ylimaalliset mitat. :D Näin toissayönä unta bébén syömisestä, ja sellainen oli sitten seuraavana päivänä saatava - jouduttiin kyllä juoksemaan koko kaupunki läpi, että löysimme sellaiset. (Mutta se oli sen arvoista - ainakin makuhermojeni mielestä.)

Lopuksi: tämä kesä on tuntunut vilahtaneen ohi ihan yhtäkkiä. Suurimman osan siitä olen viettänyt töissä, ja on pakko sanoa, että tahtoisin oikeastaan jäädäkin töihin. :) Pariisiinkin lähteminen tuntuu vähän ahdistavalta, kun asunnosta ei ole vieläkään varmaa tietoa ja käytännön järjestelyissä tulee koko ajan vastaan vaikeuksia. (Älkääkä nyt käsittäkö väärin, olen kyllä lähdössä sinne! Lento on jo varattu ja kaikkea. :D)
Lisäksi se fakta, että lähden taas opiskelemaan, ei jaksa innostaa yhtään. Oman pääaineen olen jo todennut itselleni totaalisen vääräksi, ja ajatuskin kurssien suorittamisesta kuristaa kurkkua. Mutta koska olen jo pari vuotta kiltisti yliopiston penkkejä kuluttanut, niin tahdon myös tutkinnon suorittaa loppuun, jotteivät vuodet olisi menneet ihan hukkaan. Tahtoisin kuitenkin pitää välivuoden, ja tulenkin näillä näkymin pitämään sellaisen vaihtovuoden jälkeen. Tietyllä tasolla ymmärrän, miksi joillakuilla poliitikoilla on niin suuri into saada ihmiset heti lukion jälkeen opintoputkeen, mutta itselleni se ei ole ainakaan paljon hyvää tehnyt. Päädyin työpaikkaanikin lähinnä sattumalta, ja sitä kautta tajusin, että tälle alalle haluan; luentosaleissa istuessani en ole kertaakaan saanut vastaavanlaisia oivalluksia.

Tämän vuodatuksen pointti oli, että rakastan työtäni eikä opiskelu jaksaisi innostaa, vaikka se tapahtuukin Pariisissa asti. :) Toisaalta toivon, että maisemanvaihdos auttaisi tähän opiskeluahdistukseeni.

Now Playing: KT Tunstall - Suddenly I See

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti