7/27/2010

Kolmen euron yöunet

Facebookista löytyy yhteisö nimeltä "Oho, ostin kengät" - mun tapauksessa sen pitäisi olla "Oho, ostin kengät ja mekon".

Ensin se mekko. Kävin erehdyksessä Miss Selfridgen sivuilla tarkistamassa aleosion, vaikka takaraivossa takoi omantunnon ääni "Virhe! Virhe!". Löysin sieltä (tietysti) erään aivan mahtavan, hopeanvärisen, kirjaillun mekon, joka oli sitten lopulta pakko kotiuttaa.


Hameen alla on kerros tylliä, joten se pysyy kivan muhkeana ilman erillistä alushamettakin. Luulen että lopulliseen ostospäätökseen vaikutti myös aika paljon takaosan jättirusetti:


Alla näkyy tarkemmin tuota miehustan koristelua. Hopea väri on just sopivan hopea, ei liian kiiltävä metalli vaan vähän vaaleansiniharmaaseen vivahtava.


Sitten kenkiin! Mulla on ollut ikuisuuden ajan lompakossa hengaamassa noin 5 lahjakorttia, joita en vaan ole saanut käytettyä. Nyt marssin Stockmannille, osuin kenkäosastolle, näin Vagabondin nauhakorkkarit ja sanoin hyvästit lahjakorteille.


Näiden ostamiseen johtivat seuraavanlaiset syyt:
1. Ne ovat Vagabondit, ja Vagabondit ovat oman kokemukseni mukaan todella kestäviä kenkiä ja hyviä jalassa.
2. Ne ovat korolliset nauhakengät. <3


3. Ne ovat aitoa nahkaa.
4. Ne ovat mustat, eli sopivat lähes kaiken kanssa.

Olen todella tyytyväinen, sekä ostoksiin että Pariisin kämppäasian etenemiseen. Jos kaikki käy hyvin, asun puolentoista kuukauden kuluttua Montparnassella - pitäkää peukkuja, että onnistuu! :)

Now Playing: No Doubt - Hella Good

2 kommenttia: