7/23/2010

Etelän aurinkoon


Maanantainen kameramyyjä tokaisi järjestelmäkameroita ja pokkareita vertaillessaan, että "järkkäriihän ei siis voi sillai kanniskella mukana, vaan se otetaan mukaan sillon, kun tiedetään että nyt mennään oikeesti kuvaamaan". Seuralaiseni totesi minulle jälkeenpäin tienneensä siitä hetkestä alkaen, että nyt se tyttö ostaa sen järkkärin ihan vaan näyttääkseen myyjälle.


Pelkästään näyttämisen takia en toki kojetta kassalle raahannut, mutta kyllä otin sen ikään kuin haasteena. ;) Siksi seuraavana päivänä suunnattiinkin ex tempore -reissulle Tallinnaan - järkkärit kaulassa. Seuraa siis kuvaspämmi, jonka lomassa esittelen kätevästi myös yhden parhaista alelöydöistäni ikinä; Selected Femmen sataprosenttista silkkiä olevan mekon, jossa roikkui -80% -aletarra.


^ Mites toi horisontti? :) Kuvaaja neuvoi mua jatkuvasti pitämään horisontin sitten aina suorassa, ja tässä näkyy neuvojan oma jälki :P


On muuten mahtavaa mennä käymään valmiiksi tutussa kaupungissa niin, että ei tietoisesti mene etsimään mitään - nähtävyyksiä tai vaatteita. Syömään vaan ja hengailemaan. Mukavaa vaihtelua todellakin! :)

PS. Se Pariisin kämppä on edelleen hakusessa. Kaikki asialliset vinkit otetaan vastaan!

Now Playing: Randy Crawford - Streetlife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti