6/17/2010

Turkkunen

Onko söpömpää murretta kuin Turun murre? Vastaus: ei.


Yleensä kun matkustelen ympäri Suomea, katsastan erilaisia museoita. Täältä löytyy ihan tosissaan monia helmiä! Tällä kertaa käytiin Ars Novassa, jossa on maanalainen osio keskiaikaisine Turkuraunioineen. Toodella hieno. Ja oli museossa aika kiva henkilökuntakin. :)


Turku on kyllä todella kaunis kaupunki näin kesällä. Sitä kyllä ihmettelen, että miksi Suomessa on niin monien kauniiden puutalojen keskelle hyvin usein lätkäisty 1970-luvulla rakennettu betonikuutio...


Turkkusesta löytyi myös kaikenmoisia kivoja liikkeitä. :P Zarasta lähti mukaan jo eilen esitelty polkupyöräkuvioinen hame. Hankin myös viimeinkin tuon Himoshoppaaja-sarjan ykkösosan, joka on puuttunut kokoelmasta aika kauan. :)

Toinen juttu, mihin ihastuin aika lujaa, oli tällaiset postikorttimaiset kaulakorut. Tämä nimenomainen kaunotar ihastutti tunnelmallaan - se kertoo selvästi tarinan:


Tässä korussa on kaksipuolinen kuva ja se toinen puoli näyttää tältä:


Oi että tykkään tuosta killuttimesta!

Viimeinen mukaan tarttunut esine on söpö pinup-tyylinen pastillirasia. Hamstraan kaikenmoisia säilytyssysteemejä - oon monesti miettinyt, että jos laukkuni käännettäisiin ylösalaisin, sieltä tippuisi vain tavaraa pursuilevia pussukoita ja peltirasioita. :P


Notta semmosta! Ei kovin pahaa villiintymistä kyllä tapahtunut, ja kaikki ostokset ovat todella mieluisia. :) Hyvä minä jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti