6/25/2010

Strictly Business

Koin joskus kolmetoistakesäisenä kaikennielevän innostuspuuskan koskien bisnesvaatteita. Käppäilin yläasteen käytävillä päälläni bleiseri ja liituraitahousut, salkku kädessä. Tästä vaiheesta ohi päästyäni olen tullut tulokseen, etten enää ikinä halua pukea päälleni toimistovaatteita.

Onneksi en nuorempana osannut käyttää kynähameita, joten en ole niihin ehtinyt kyllästyä. Tajusin vähän aikaa sitten, kuinka kätevää sellainen olisi omistaa - kynähameeseenhan voi yhdistää melkein mitä vain! Ainoa ongelma oli, että vaatimukseni sen suhteen olivat todella suuret: hameen pitäisi olla korkeavyötäröinen (luonnollisesti), ei liian tiukka jotta pystyisin vielä kävelemäänkin (nimim. "Omistan jo tarpeeksi patsasteluhameita"), venyvää kangasta jotta maha mahtuisi siihen läskipäivinäkin...


Vaatimuksiin nähden olin aika yllättynyt, että Se Oikea löytyi jo ennen kuin olin edes ehtinyt kunnolla alkaa sitä etsimään. Se odotti minua Weekdayn Vintage-rekissä; täydellinen harmaan sävy, täydellinen malli... Se oli menoa! (Kassalle. Hahaha. :D)


Tällä kertaa yhdistin tiukan asialliseen hameeseen tyttömäisen Selected Femmen röyhelöpaidan, kiharat ja Bullboxerin nauhakorkkarit. Musta vyö on tullut joskus ModClothin mekon mukana, ja se antoi mukavan loppusilauksen asulle.

Nyt toivotan juhannukset kaikille ja lähden tästä saunomaan!

Now Playing: The Five Corners Quintet feat. Okou - Blue Cycles

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti