6/13/2010

Kesälukemista

Joillakin ihmisillä on kesäkissoja, mulla on kesäkirjoja. :P Häkellyttävää, miten kesä saa tarttumaan ihan erilaisiin kirjoihin kuin mitä talvella tulee luettua! Oman opiskelualani vuoksi luen ihan kursseja varten valtavat läjät klassikoita, joten kesälukemiselta vaadin vähän eri meininkiä. Tämä ei toki tarkoita klassikoiden poissulkemista. :)

Tässä muutama mun kesälemppari!


Mulla on aina ollut sydämessä heikko kohta sukusaagoille, ja siihen kategoriaan putoaa mukavasti mm. Forsytein taru. Ihan mahtavaa sukuriitojen ja rakkauksien selvittelyä! Tässä tarussa on sitä jotain.


Tämä toinen luottokirjani on peräisin yläasteajoiltani, jolloin rakastin entisaikojen vahvoista naisista kertovia romaaneja. :) Ikolan Ylämaa-sarja iski aikoinaan tosi lujaa, ja sarjan keskimmäinen jäi lopulta vakkarihyllyyn. Nuorten tyttöjen rakkaustarina -skeneä, mutta ihanan nostalginen. :D


Viimeisenä, muttei lainkaan vähäisimpänä: Kinsellan Himoshoppaajat. Käsittämättömän hauskoja! Olin ihan älyttömän pettynyt siihen näiden pohjalta tehtyyn leffaan, se ei ollenkaan tavoittanut Beckyn olemusta... :S Onneksi näihin kirjoihin voi aina palata!

Now Playing: Stevie Wonder - Uptight (Everything's Alright)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti